Srácok ha választhattok egy szűz vagy egy már nem szűz lány között melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:26
21/33 anonim válasza:
Én azt, amelyik jobban megfog. Külsőre vagy belsőre. De főleg, ha mindkettőre.
22/33 anonim válasza:
én szüzet választanék én is az vagyok legalább ha arra kerül a sor 2 en bénázzunk :D
17/F
23/33 anonim válasza:
Nem szüzet. Jobb már egy kilyukasztott csaj mint egy amit nekem kellene kilyukasztani.
24/33 anonim válasza:
Princess_of_the_Moon
ne haragudj, hogy így rákérdezek :D, de te most nő vagy vagy férfi? (a neved nem arra utal hogy pasi lennél)
26/33 anonim válasza:
Amelyiknek feszesebb a melle, kerekebb a feneke, széles a csípője, nem kopasz, kedves, bájos, okos, aranyos, sovány az alkata (de nem anorexiás) és szebb a szeme. Persze szüzet inkább választanék, elvégre ki akar (szerény véleményem szerint) kétszer megenni egy tortát? Vagy akár ki akar tenni a zacskójába kutyagumi után macskaszart, majd a legközelebbi pékségből a kakaós csigát?
27/33 anonim válasza:
A nem-szüzet, ha más szempont (pl. tetszik, mittomén) nem merül fel.
Nincs vér, nincs fájdalom. Egyszerűbb, és kisebb a rizikó.
28/33 anonim válasza:
Csakis a szűzet! Még akkor is, ha a nem szűz jobban néz ki!!!
29/33 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval értek egyet. Az, hogy egy szűz lány neked adta a szüzességét egy életre szóló élmény marad a szépség pedig úgyis elhervad idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!