Miért van több 20-on éves szűz fiú mint 20-on éves szűz lány?
A lányokat könnyű megdönteni, de a fiúkat nem lehet megdönteni, mert ők azok akik döntenek...mármint lányt.
Tehát ha ezek a 20-on éves szűz fiúk lánynak születtek volna akkor 100%-hogy már nem lennének szüzek.
Tehát ha ezek a fiúk dönthettek volna, hogy fiúnak vagy lánynak szülessenek akkor minden bizonnyal azt választották volna, hogy lánynak szülessenek...mert így nem kell szenvedniük a szüzességtől...nem?
Nah igen.A paradicsom jól leírta.
A lányok iránt már 14-15 éves korukban érdeklődnek a srácok.14-22 éves srácok.Szal így persze,hogy előbb vesztik el.
Addig mi srácok keresünk olyan lányt akinek megfelelünk és ő is megfelel nekünk.
5.Hagyjuk már ezt a hülye általánosítást.Az lehet,hogy esetleg testileg hamarabb ér.De,hogy lelkileg azt kizárnám!
Ez nem nemfüggő hanem gyerek!
Bár nekem akármit mondhattok,egy 16 éves fiú/lány lehet akármilyen érett.Akkor is csak egy gyerek!
igen, igen...csak azt nem értem...vagyis most már értem, hogy miért van ennyi magányos 20-on éves szűz fiú.
Mert szegény gyerek próbálkozik, próbálkozik és soha sem jön össze, de a lány részéről ez csak egy újabb visszautasítás, de a fiú meg már az az 1000. visszautasítás kapja...így elgondolkozik vajon azon, hogy minek születtem én fiúnak hisz 1 lány sem akar velem lenni, ennyi erővel születhettem volna lánynak és akkor most ő utasíthatná vissza 1000-szerre a fiúkat.
Aki egyetért velem az kapja be! >:(
XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!