Miért van több 20-on éves szűz fiú mint 20-on éves
szűz lány?
Figyelt kérdés
A lányokat könnyű megdönteni, de a fiúkat nem lehet megdönteni, mert ők azok akik döntenek...mármint lányt.
Tehát ha ezek a 20-on éves szűz fiúk lánynak születtek volna akkor 100%-hogy már nem lennének szüzek.
Tehát ha ezek a fiúk dönthettek volna, hogy fiúnak vagy lánynak szülessenek akkor minden bizonnyal azt választották volna, hogy lánynak szülessenek...mert így nem kell szenvedniük a szüzességtől...nem?
Mert a lányok bármikor eldönthetik hogy a 20 udvarló közül melyiket válasszák, akivel elveszítik. A fiuk meg próbálkoznak, de lehet hogy te vagy az első, vagy a második, vagy 3., 4., 5., 6., 7., és a hölgy a 8.-at választja! :P
2013. okt. 4. 11:03
2/38 anonim válasza:
Mert a fiúk őszintébbek, azért.
2013. okt. 4. 11:04
3/38 anonim válasza:
Hát én ezt így nem mondanám... Így férfiként fura azt mondani, hogy bárcsak lány lennék. El sem tudom képzelni, hogy az vagyok. Szóval ez fura kérdés nagyon. Sok szenvedéssel járt, hogy férfiként béna voltam és nagyon sokáig szűz voltam, de azért nekem nem vonzó a gondolat, hogy megdugjanak mint nőt. Bizarr ez a kérdés.:D
2013. okt. 4. 11:04
4/38 anonim válasza:
A paradicsomnak megint igaza van.
2013. okt. 4. 11:05
5/38 anonim válasza:
Csak a király dönti el a parasztot a sakktáblán. Értelmes ember szeretkezik :) És a kérdésre válaszolva azért, mert egy lány sokkal hamarabb érik testileg is és szellemileg is (feltételezem a szellemi érést) és hamarabb megéli így a testiséget is.
2013. okt. 4. 11:06
6/38 anonim válasza:
Nah igen.A paradicsom jól leírta.
A lányok iránt már 14-15 éves korukban érdeklődnek a srácok.14-22 éves srácok.Szal így persze,hogy előbb vesztik el.
Addig mi srácok keresünk olyan lányt akinek megfelelünk és ő is megfelel nekünk.
2013. okt. 4. 11:06
7/38 anonim válasza:
5.Hagyjuk már ezt a hülye általánosítást.Az lehet,hogy esetleg testileg hamarabb ér.De,hogy lelkileg azt kizárnám!
Ez nem nemfüggő hanem gyerek!
Bár nekem akármit mondhattok,egy 16 éves fiú/lány lehet akármilyen érett.Akkor is csak egy gyerek!
2013. okt. 4. 11:07
8/38 A kérdező kommentje:
igen, igen...csak azt nem értem...vagyis most már értem, hogy miért van ennyi magányos 20-on éves szűz fiú.
Mert szegény gyerek próbálkozik, próbálkozik és soha sem jön össze, de a lány részéről ez csak egy újabb visszautasítás, de a fiú meg már az az 1000. visszautasítás kapja...így elgondolkozik vajon azon, hogy minek születtem én fiúnak hisz 1 lány sem akar velem lenni, ennyi erővel születhettem volna lánynak és akkor most ő utasíthatná vissza 1000-szerre a fiúkat.
2013. okt. 4. 11:10
9/38 anonim válasza:
Aki egyetért velem az kapja be! >:(
XD
2013. okt. 4. 11:11
10/38 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy több van-e. De ,ha így van, az szerintem azért lehet, mert szerintem a lányok választanak mindig végső soron. Egy lány lehet szűz idősebb korában azért is, mert nem talált eddig olyan fiút, akivel ezt megtenné. Fiúk esetében is lehetséges ez, de szerintem ez jóval ritkább, bár ez csak tipp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!