Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van több 20-on éves...

Miért van több 20-on éves szűz fiú mint 20-on éves szűz lány?

Figyelt kérdés

A lányokat könnyű megdönteni, de a fiúkat nem lehet megdönteni, mert ők azok akik döntenek...mármint lányt.

Tehát ha ezek a 20-on éves szűz fiúk lánynak születtek volna akkor 100%-hogy már nem lennének szüzek.

Tehát ha ezek a fiúk dönthettek volna, hogy fiúnak vagy lánynak szülessenek akkor minden bizonnyal azt választották volna, hogy lánynak szülessenek...mert így nem kell szenvedniük a szüzességtől...nem?

2013. okt. 4. 11:01
1 2 3 4
 21/38 moonlightsentinel ***** válasza:
40%

"de én hiszem azt, hogy 1 ilyen életképtelen lúzer érzelmileg sokkal több mindent tud nyújtani egy lánynak, mint egy olyan fiú akinek minden összejött az életben."

OMG... adott két csaj, tegyük fel ugyanannyi idősek, ugyanolyan jól néznek ki:

1) Hisztis, önbizalomhiányos, állandó megerősítés kell neki, emiatt folyamatosan tesztelget téged, állandóan azt akarja, hogy vele foglalkozz, mindig sír, hogy ő milyen szerencsétlen (persze mindig mások hibája miatt), egy született lúzer, stb...

2) Kedves, mosolygós, aranyos, jól elvan az emberekkel, szeret társaságban lenni, megadja neked a szükséges szabadságot, de egyben a szeretetet is, tudja, hol van az egészséges egyensúly, mert már volt 1-2 kapcsolatban, vannak céljai az életben, aminek az eléréséért közd, és téged is támogat a saját céljaid elérésében.

Mégis miért gondolod, hogy az első verzió többet tudna neked adni??? omg

2013. okt. 4. 11:25
 22/38 A kérdező kommentje:

Ez nem tény...kb 4 éve vagyok itt gaykorin és fennhangon ki merem jelenteni, hogy ezek kemény, megtörtént, létező, valós dolgok.

Beszélgettem jó pár ehhez hasonló 20-on éves fiúval a 4 év alatt...tehát ez egy valós dolog...és nem pár fiú mondja ezt..rengetegen vannak.

2013. okt. 4. 11:28
 23/38 A kérdező kommentje:

# 21

ha választhatnék, én mindenféleképpen az 1-ső verziót választanám. Én mindig arra az oldalra állok ahol "egy árva szava, többet ér 1000 másik emberénél" tudom, hogy miken megy keresztül, önbizalom hiányos, szerencsétlen, folyton figyelni kell rá...ez nekem az ideálom...

Valamilyen szinten az ilyen "sérült" emberek megértik egymást, mert tudják, hogy a másik miken megy keresztül és mindig támogatják egymást...az esetek nagy %-ában.

2013. okt. 4. 11:33
 24/38 anonim válasza:
na basszus írtam egy regényt válasznak de nem ment át
2013. okt. 4. 11:33
 25/38 moonlightsentinel ***** válasza:
Hát mindenki azt választ amit akar, szíved joga, de a legtöbb ember nem az 1. verziót fogja, hidd el. Az emberek hosszútávon nem olyat keresnek partnernek, aki lehúzza őket, hanem akivel kölcsönösen felemelik egymást.
2013. okt. 4. 11:34
 26/38 A kérdező kommentje:

# 25

Pontosan tudom, ettől különbözünk egymástól mi emberek. És pont ez a dolog szépsége, míg az egyik a "normálisat" választaná, addig a másik a "kevésbé normálisat"...ez a dolog megmagyarázható és egyben megmagyarázhatatlan szépsége.

2013. okt. 4. 11:38
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

az a baj hogy semmit sem értesz az evolúciós pszichológiához. A nő ahhoz vonzódik amihez az ösztönei azt mondják hogy "vonzódj".

Tanulj egy kicsit. Bereckei Tamás könyvét ajánlom, az Evolúciós pszichológiát, meg nem csak azt

F20

2013. okt. 4. 11:58
 28/38 A kérdező kommentje:

Szerintem meg az "evolúciós pszichológiát" úgy ahogy van kidobhatjuk a francba. Mindenki tudja, hogy a mai lányok, nők mindig ahhoz a fiúhoz, férfihez vonzódnak akinél megvan a kellő biztonság érzetük, valamilyen szinten be is hódolnak a férfinak és valamilyen szinten alárendelt szerepet töltenek be, de valamilyen szinten pedig uralkodik a férfi felett néha úgy, hogy ezt a férfi észre sem veszi.

A média a reklámok és a másoknak megfelelő kényszer is azt sugallja a nőknek, hogy izmos, jól kereső, lelkileg és szellemileg stabil férfival jöjjön össze.

Én hiszem azt, hogy ha 2 fél megismeri a magányt és a fájdalmat akkor idővel egymásra találva egy TÉNYLEGES egészet fog alkotni, ami több mint egy sima egész.

2013. okt. 4. 12:31
 29/38 Noydra ***** válasza:

Szóval szerinted 2 önbizalomhiányos, szerencsétlen ember, akik egymáshoz szólni sem mernek a kudarcaik miatt, alkothatnak egy olyan teljes egészet, ami jobb, több, tökéletesebb, mint egy normális kapcsolat.

Túl sok filmet nézel...

2013. okt. 4. 12:50
 30/38 A kérdező kommentje:

uccsó.

Igen, pontosan ezt hiszem.

Nem nézek filmeket...és egyszer az életbe..ha nem nyírom ki addig magam a magányba be is fogom ezt bizonyítani nektek.

2013. okt. 4. 13:00
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!