Fiúk (18-25), eltitkolnátok a szüzességeteket egy nem szűz lány előtt?
A szüzesség önmagában nem szégyen csak a mai ifjúság tartja annak. De szerintem egy bizonyos életkor és értelmiség elérésével változik az ember felfogása ezért nem tartja majd szégyennek persze saját magát nem fogja kibeszélni.
Egyébként ebben a világban jobb ha az ember tagadja a kései szüzességét főleg az értelmiséghiányosok között.
Igen eltitkolnám. Magamtól nem hoznám fel a témát, de ha kérdezné azt mondanám hogy már nem vagyok szűz. Hogy miért? Mert ez a "normális" és így nem kezdene el azon gondolkodni, hogy úristen ennyi idősen még szűz, mi baj lehet vele, mit nem vettem észre, miért nem akart eddig senki lefeküdni vele? Biztosan van olyan lány is aki ezen nem akadna fenn, és semmi problémát nem jelentene, de nem merném megkockáztatni hogy esetleg ő pont nem ilyen.
Ja és ez inkább a 25 év körüli korra vonatkozik, 18-19 évesen még bevállalható a szüzesség különösebb gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!