Fiúk (18-25), eltitkolnátok a szüzességeteket egy nem szűz lány előtt?
Figyelt kérdés
Vagy elmondanátok neki?2013. okt. 7. 13:56
11/17 anonim válasza:
De ha elmondom neki és utána mégis istenesen megd.gom, akkor biztos azt fogja hinni, hogy hazudtam korábban. :D
12/17 anonim válasza:
Mivel egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség nem titkolnám el.
13/17 anonim válasza:
Én nem titkoltam hogy szűz vagyok, megmondtam őszintén. Kinevetett mert szerinte hazudtam. Aztán mikor odakerült a sor akkor finoman szólva is jól bírtam, így mai napig sem hiszi el hogy nekem ő volt az első. És engem is aláztak hogy 22 éves létemre szűz vagyok.
22f
14/17 anonim válasza:
te öreg ezzel csak az a baj h egy pasiknál NINCS OLYAN hogy szüzesség, mert nincs szervi vonzata, te max egy béna p*cstarisznya vagy aki nem tudott egy részeg ribit se behülyíteni eddig a discoban,
meg vannak akik igen, de ettől egy farok ugyanolyan miután bedugták valamilyen lukba mint előtte, magyarán nincs különbség, viszont te utána is egy tehetetlen hülye leszel.
15/17 anonim válasza:
nehogy elmond te állat!!! utána olyan leszel neki mint valami leprás. menekül előled.
16/17 horex válasza:
p*cstarisznya vagy"
Akkora bunkó vagy haver, hogy nincs rá szó!
17/17 anonim válasza:
Nem ezzel kezdeném a beszélgetést, de nem titkolnám el. Elmondanám neki, az egész miértjét. Én hülyeségnek tartom, ezt a titkolózást, ha megvan a vonzalom nyilván nem fogja érdekelni, hogy eddig mennyi kapcsolatom volt. Fő az őszinteség! 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!