Elszeretném veszteni barátommal, szerintetek korai?
Semmi mást nem kérek csak külső szemszögből véleményt!
3hónapja vagyunk együtt,mindketten 16évesek bőven elmúltunk. Nagyon szeretjük egymást.Szeretnék lefeküdni vele(nem most rögtön.4hónap után kb.),nem mert ez divat és mert menő,csak azért mert őt kívánom e formában.Én érettnek érzem magam lelkileg és fizikailag is,valamint szeretem őt nagyon és kölcsönösen érzem.Csak érdekelne,hogy szerintetek még korai ? Végül is tudom hogy az én döntésem,csak érdekel..:)
"Szeretnék lefeküdni vele(nem most rögtön.4hónap után kb.),nem mert ez divat és mert menő,csak azért mert őt kívánom e formában"
Ha ez már megvan, akkor mindegy, hogy mit mondunk úgy is meg fogjátok ejteni a dolgot hamarosan. Szerintem csak akkor lenne korai, ha te(ti) nem érzitek erre készen magatokat. Döntsd el magadnak, hogy tényleg szeretnéd-e és az alapján folytatódjon ez a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!