Korai lenne 2hónap járás után lefeküdni?
A barátommal 1 hónapja voltunk együtt, amikor lefeküdtem vele, mert nagyon akarta. én vártam volna még többet, de engedtem neki. (én szűz voltam, ő nem.) összesen 3 hónapig voltunk együtt, megbántam, h ilyen hamar lefeküdtem vele és főleg azt, h neki adtam a szüzességem, várnom kellett volna olyanra, aki "megérdemli".
Vagyis szerintem gondold végig, h tényleg ő az, akivel el akarod veszteni a szüzességed, hogy eléggé szereted-e ehhez! Ha igazán szeret, akkor meg fog várni.:) De ha te szeretnéd, akkor tedd meg, csak tényleg gondold végig párszor!:)
Én egy hónap után feküdtem le vele "normálisan". Most voltunk hét hónaposak, szóval jól döntöttem.
Meg minek várassam? Szeretem őt, ő is engem... meg úgy voltam, ha ott is hagy, eddigi életem legszebb hónapját töltöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!