Korai? Korai lenne 1év járás után 15 és fél évesen lefeküdni a barátommal? Ő 18 éves, és mindketten szüzek vagyunk.1hónap járás után elkezdtünk pettingelni, néha nagyon megkívánom és ő is.
Ha jól esik, miért ne?!
De mindenképp védekezzetek!!
k*rasd szét magad!
mi lenne korai? 1 év, ink cink hogy egy éve együtt vagytok, és még nem volt hancúr...
09:19 olyan paraszt vagy. Nem látod, hogy 15 éves múlt? Én is feltettem volna a helyében a kérdést. Gondolom fél, hogy mit fognak gondolni stb..
Kedves Kérdező. Szerintem a barátod bebizonyította éppen eléggé, hogy nem csak a szexre kellesz neki. Ha nincs benned "NEM", akkor hajrá! (: Sok szép pillanatot,érezzétek jól magatokat és védekezzetek! (:
Mekkora marhák vagytok!!!
Fogjátok, hogy alig 14 évesen ismerte meg a barátját??
Basszus a lányom öt éves, szerelmes az ovistársába, már kiscsoport óta tart a lamúr: szerintetek szétkú.rassa magát, és ciki ha két év után még mindig nincs petting se???
Vagy naiv vagyok, és írassak neki fogamzásgátlót, biztos, ami biztos?
Kérdező: nagyon szép, hogy ilyen világban ennyi ideig vártatok erre, és ti lesztek egymásnak az Elsők.
Nem tartom korainak én sem.
De pár válaszolóval kicsit elbeszélgetnék a nemiségről és a gyerekcsinálásról úgy általában, mert látom, nincsenek képben, hogy a dugás minden esetben!!! járhat teherbeeséssel, mert 100%-os védekezés nincs!
Aztán lehet sírni két sorral lejjebb, hogy jjjááájjjj, de terhess vagyooook, jájjj, izstenkííímm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!