Olyan fiúkhoz szólna a kérdésem, akik nem kezdenének szűz lánnyal. Válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy lány, akit ti szépnek, vonzónak tartotok a külső, és belső tulajdonságai alapján. Vékony, formás, csinos test, kerek, feszes, tenyérbe illő cicik, szép arc, számotokra megfelelő, értelmes, normális személyiség. Viszont szűz.
Akkor is visszautasítanátok, és nem kezdenétek vele kapcsolatot, ha mindezek az adottságai meglennének, csak még éppen sosem szexelt?
2013. okt. 4. 14:59
11/14 anonim válasza:
És mi a negatívum? Elzárva él a világtól vagy 14 éves?
12/14 anonim válasza:
Én szűz csajokkal nem is kavarok, 1x volt rá példa--de leráztam. Az én méretem nem nekik való.
13/14 anonim válasza:
Szerintem a GYIKen túli világban elég sokakat zavar egy bizonyos kor után, ha hónapokig váratni akarja őket egy szűz lány a szexel, aztán még utána is elég sok idő levetkőzni a gátlásokat és belejönni a dologba... h megéri-e ez nekik, az sztem inkább a személyiségtől függ, minél csinosabb a lány, annál furcsább, hogy még nem volt egy normális férfi az életében. Mondom ezt nőként.
14/14 vakondka válasza:
Aki emiatt elutasít egy lányt az nem normális és meg sem érdemel téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!