Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még mindig szűz vagyok?

Még mindig szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Ha félig tettem be valakinek... akkor még mindig szűznek számitok?
2013. okt. 4. 08:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
a vége már nem szűz de a többi még igen
2013. okt. 4. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Buta kérdés, kérdező. Fiúknál eleve nem beszélhetünk "szüzességről", így az csak jelképest. Amit elveszítettél.
2013. okt. 4. 08:48
 3/12 anonim ***** válasza:
hogy lehet valakinek félig betenni? ha 40cm-es akkor megértem és ne is csodálkozz..más különben nem értem -_-'
2013. okt. 4. 08:48
 4/12 anonim ***** válasza:
de amugy ha belegondolsz mennyire fakkk a noknek szutesseg teren meg havi stb :D elso alkalom faj havi 80-% a a noknek fajdalmai vannak stb a ferfinek pedig semmi szuzesseg elvesztesenel semmi szoval ha mar kiverted akkor sem mondhatod magad szuznek :D na de ez h felig tetted be hm hova ? :D gatyadba ?! ha mar szexelsz akkor mar tovig nyomd ha birod ne felig nem vagy fel ember 24 F
2013. okt. 4. 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez nem az első ilyen kérdés és sosem tudtam elképzelni, hogy ez mégis hogy történhet. Figyi, most vagy dugtok, vagy nem. Annak semmi értelme, ha először behatolsz és utána abbahagyjátok. Vagy nem szeretnél dugni, de már azt akarod mondani, h nem vagy szűz? Ehhez csak gratulálni tudnék. :D

Ha meg az a gond, hogy a lánynak fájt ezért nem akart többet, azt sem értem, mert egyből a farkaddal támadsz? Nincs semmi előjáték, ujjazás, tágítás? Ez elég éretlen dolognak tűnik, vagyis aki ezt nem tudja, az ne is kezdjen bele. Még a fél farkával sem!

2013. okt. 4. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
én az öklömet tettem be félig, de csak addig fért be, akkor én már nem vaygok szűz?
2013. okt. 4. 09:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez csak fél szeretkezésnek számít, ezért egy nyilatkozatban ki kell jelentenetek, hogy melyikőtökre hárítjátok a teljes szüzesség elvesztését. Ebbe különböző okmányazonosítók megadásával és aláírással lehet beleegyezni.

Abban az esetben, ha valamelyikőtök még nem felnőttkorú, akkor azon fél szülei, eltartói aláírására van szükség.

2013. okt. 4. 09:14
 8/12 anonim ***** válasza:
6/6 de szerintem meg szuz vagy :D meg 1 cm kelett volna nyomnod na akkor veszitetted volna el a szuzesseged :D :D XD
2013. okt. 4. 09:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szüzességről 3 videó azoknak, akiket érdekel...

1: Közhiedelem - A "szüzesség elvétele", mint erőszakos kifejezés

http://www.youtube.com/watch?v=wgpb30uRK0g

2: Első szex - Mikor állok készen az első alkalomra?

http://www.youtube.com/watch?v=F6mBG_231FQ

3: Felépítés - Miért nem lehet kilyukasztani közösüléssel a szűzhártyát?

http://www.youtube.com/watch?v=UHNhsI-p_40

(mindhez van magyar felirat)

(Ha félre fordítottam valami, kérlek jelezd, javítom.)

2013. okt. 4. 09:20
 10/12 csela válasza:
100%
Az EUs torvenyek szerint minimum a peniszed 75%nak a no nemu egyed also testnyilasaban kell lennie hogy elveszitsd
2013. okt. 4. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!