Szerintetek melyik 15 körüli sztár az, aki már nem szűz?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 14:55
2/12 anonim válasza:
Az én ismerőseim között mindenki aki 14-15 évesen vesztette el k*rvának nézték, és bizony úgy is viselkedtek. Egyátalán nem voltak "sztárok".
Csupán egy kivételt ismerek, őt nem is nézték le, mert normálisan viselkedett és azóta is együtt van azzal a fiúval.
3/12 A kérdező kommentje:
úgy értve tényleg sztár mint pl. miley cyrus meg ilyenek:)
2009. nov. 7. 15:02
4/12 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen..de honnan tudhatnánk?
5/12 anonim válasza:
Csak példa volt. Az összes olyan sztár aki ma k*rvaként viselkedik kb 14 évesen vagy korábban vesztette el.
Kelly Osbourne 12 évesen szal...
7/12 anonim válasza:
Van olyan aki még szűz szerinted?XD
8/12 anonim válasza:
a példát ítélve miley cyrus elméletileg hézasságáig szűz akar maradn, hogy ez mennyire igaz nem tudom
9/12 anonim válasza:
egyet tudok... de az már aids-es :D:D:D:D:D:D:D
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán milyen megfontolásból fordult meg a fejedben a kérdés? Olyan hogy sztár relative... már maga az hogy ki számít sztárnak,? Az aki hülyét csinál magából a TV előtt ország világ előtt és megbotránkoztat másokat, vagy anyuci apuci kapcsolata alapján az, lett vagy ami manapság ritka tett le valamit az asztalra? Amúgy a mai lányok nagyon hamar érnek és szülő nevelés meg odafigyelés kérdése hogy mikor és kivel veszti el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!