Miért tartanak gáznak, hogy 20 évesen még szűz vagyok?
Húsz éves srác vagyok,sosem volt kapcsolatom.Próbálkoztam kisebb kalandok voltak.
Viszont nem találok olyan lányt akit érdemesnek találnék egy kapcsolatra.
Ez van,nincs semmi baj velem.Csúnya se vagyok.De amikor valaki elmondja,hogy én szűz vagyok.Akkor jön rögtön az oltás,hogy fuu lúúzer stb...
Miért baj ez nekik?
20.
Szerintem nem ismersz,úgyhogy ne ítélj meg.Szerintem amit írtál hülyeség.
Egy kapcsolat nem csak tőlem függ.Hanem a csajtól is.
Azért baj ez nekik, mert szánalmasok. Én 19 évesen veszítettem el, egy olyan lánnyal, akivel most is együtt vagyok, mindennél jobban szeretem, és nagyon örülök, hogy vártam eddig. (21 leszek nemsokára)
Én személyszerint szánalmasnak tartom azokat a fiukat/lanyokat akik 14-15 évesen már elvesztik, mert abban a korban NEM EZT KÉNE CSINÁLNIUK. azt sem tudják mit csinálnak, a mai társadalom annyira el van cseszve, hogy néha csak nézek mint borju az ujkapura, mikor meglátok egykét kis p!csát, akik 13 évesek lehetnek de 20 nak néznek ki. normális, intelligens embernek tartom magam, az én külsőmmel sincs baj, 6 barátnőm volt a mostani barátnőm előtt, de egyiknél sem éreztem, hogy tartós lehetne bármelyik is, ezért nem is akartam semmi olyat tenni, amit később megbánnék. Benned, és bennem még megvan ez a belső érzés, ami nagyon sok mostani hülyegyereknek nincs meg... nagyon sok szánalmas , buta ember van :/ nagyon sok. de ők ezt nem is fogják fel, képtelenek agyilag felfogni, hogy te, és én miért várunk a megfelelő lányra. Nem lehet elmagyarázni ezt nekik, nincsenek olyan szinten.
28.
Nagyon jól teszed :)Bárcsak több ilyen fiatal lenne mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!