Miért tartanak gáznak, hogy 20 évesen még szűz vagyok?
Húsz éves srác vagyok,sosem volt kapcsolatom.Próbálkoztam kisebb kalandok voltak.
Viszont nem találok olyan lányt akit érdemesnek találnék egy kapcsolatra.
Ez van,nincs semmi baj velem.Csúnya se vagyok.De amikor valaki elmondja,hogy én szűz vagyok.Akkor jön rögtön az oltás,hogy fuu lúúzer stb...
Miért baj ez nekik?
Különben is.
Lány akad bőven akinek kellenék,de egyik se olyan akit én szeretnék.
Már 14 évesen dughattam volna,de korainak tartottam.Szóval ez a csúnya vagy és fogadd el hülyeséget hanyagol.
Egy normális srácnál 12-14 éves korban már elég intenzíven jelentkezik a szexuális vágy, és tesz róla hogy legyen barátnője. Átlagosan 14 évesen már van csaja akivel csókolózik, 15 évesen pettinggel, 16 évesen szexel.
Az a 20 éves srác, aki pedig nem hajtja a csajokat, az a külvilág számára vagy lúzer (szeretné, de béna hozzá) vagy kis-kretén (aszexuális típus) vagy bu.z.i (csajok megnézik, de ő nem veszi őket észre, jellemzően azért mert tényleg az).
14.
Vagy esetleg normális de válogatós.
Nem mindig az a néhány véglet van amit itt leírtok,és az se aranyszabály,hogy dugni kell tizenévesen!
Hajtottam és hajtom is a csajokat.Az más kérdés,hogy válogatok.
"Már 14 évesen dughattam volna,de korainak tartottam."
Mind ezt mondja... Csak az a bökkenő, hogy ha tényleg így gondolnád és ennyire büszke lennél, akkor nem itt tennél fel kérdéseket.
Azt el tudom képzelni, hogy még 14 évesen túl magas volt a mércéd mert fiatal voltál és olyan csajt hagytál ki, akit most már bánsz és most ezzel vigasztalod magad. Vagy olyan volt a külseje akit még most is csak akkor húznál meg ha már olyan részeg vagy, hogy nem áll fel, úgy meg elvi lehetetlenség.
Azok miatt nem bánkódok akiket nem dugtam meg.
Olyan lányt meg nem is keresek akire fel se állna.Vannak igényeim.
Köszi hogy válaszoltál.
Ennyire magasak lennének az igényeid?
Nekem talán azért volt viszonylag könnyű dolgom, mert lözépsulisként, egyetemistaként kb. a környzetemben levő minden 5. csajt kifejezetten jó nőnek tartottam, minden 10.-et bombázónak (akiknek már jellemzően nem is én kellettem), kis ital után szexre jónak kb. minden 2.-at.
Külsővel nincs bajom.Sok sok csinos csajt látok,tetszik,dugnék.
Én személyiségre válogatok.
Itt ott a gond h osszejossz eleted szerelmevel de egy nulla vagy az agyba mivel szuz!nem leted ki magad tizen eves korodban es oda jut a dolog h na akk meg tortenik es a csaj mast vart el valami sex gepet latott benned erre meg csalodik es te a hopp f@an maradsz mert el hagy esetleg ha nagyon tuti talalatot talasz es megerto akk veled marad,de a masik gond meg izleled a punci izet utanna meg mar majd mindeg tobbre vagysz es lesz@rod a kapcsolatokat stb ennyi szoval nem h kefelnel ossze vissza es ha jon az igazi akk maradsz a seggeden ennyi
de te tudod te eleted nem az enyem en mar 10 eve elek szexualis eletet! es most talaltam meg eletem szerelmet bla bla bla bla 24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!