Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tartanak gáznak, hogy...

Miért tartanak gáznak, hogy 20 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Húsz éves srác vagyok,sosem volt kapcsolatom.Próbálkoztam kisebb kalandok voltak.

Viszont nem találok olyan lányt akit érdemesnek találnék egy kapcsolatra.

Ez van,nincs semmi baj velem.Csúnya se vagyok.De amikor valaki elmondja,hogy én szűz vagyok.Akkor jön rögtön az oltás,hogy fuu lúúzer stb...

Miért baj ez nekik?

2013. szept. 27. 10:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
mert ők is szűzek.
2013. szept. 27. 10:14
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne feledd! Barney Stinson is 23 éves volt amikor elvesztette a szüzességét..
2013. szept. 27. 10:16
 3/29 anonim válasza:
de ő meg meleg xD... am nem tudom en 4hinapja vesztettem el.. nem nagy dolog az egész :)
2013. szept. 27. 10:18
 4/29 anonim ***** válasza:
#3 ???
2013. szept. 27. 10:19
 5/29 anonim ***** válasza:
Mekkora igazság kettes :D
2013. szept. 27. 10:19
 6/29 A kérdező kommentje:

3.

Barny nem meleg!az őt alakító színész az!

Nekem azért olyan értelemben nagy dolog,hogy nem egy egyszerű ribivel akarom az elsőt akit bárhol megkaphatok,hanem egy olyan lánnyal akit szeretek.

2013. szept. 27. 10:20
 7/29 anonim ***** válasza:
Azért tartják gáznak, mert úgy gondolják, hogy azért maradtál szűz, mert senki sem akart még veled lefeküdni.
2013. szept. 27. 10:22
 8/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül barátom ! Semmi baj, nyugodj meg, látod a 3. válaszolónak olyan volt az 1. mint másnak a biciklizés, na az nagyobb gáz szerintem !
2013. szept. 27. 10:30
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

LOL!

Én még szűz vagyok, a kérdőjeleket a 2. válaszolóra írtam.

Barney nem meleg. A filmben ő a legkeményebb hetero!

Amúgymeg szerintem én is szűz leszek még 20 évesen, mert hasonlóan gondolkozom mint a kérdező!

2013. szept. 27. 10:54
 10/29 anonim ***** válasza:
20%
Ez olyan furcsa, hogy senki sem csúnya, aki ilyen kérdést tesz fel, mindazonáltal amikor ilyen lány kérdés van és küldenek képet, akkor egy csúnyácska lány van mindig a képen. Miért akarjuk magunkat jobbnak látni? Miért félünk bevallani, hogy csúnyák vagyunk? Ez lenne az első lépés, elfogadni önmagad.
2013. szept. 27. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!