Nektek milyen volt az elso alkalom?
Nekem nagyon rossz volt... Már 5 hónapja voltam a barátommal , amikor már nem bírta tovább nélküle, szóval dilemma elé állított: vagy szex, vagy semmi. Hát én nagy nehezen belementem,és az erdőbe mentünk, mert máshol nem is volt lehetőség. nagyon feszült voltam, igazából nem akartam, sőt akkor még az "oroszok is itt voltak" (menstruáltam), és nagyon fájt :( Nagyon sajnálom, hogy gy történt, és ő is sajnálja, de azt mondja most, másfél év után, hogy jó lépés volt, mert így közelebb kerültünk egymáshoz és úgyis fájt volna, ha pár hónappal később lesz az első. Amúgy még azóta is vele vagyok, és abban igaza volt, hogy közelebb kerültünk egymáshoz, de maga az az érzés, hogy ennyire nem érdekelte őt, hogy nekem is jó legyen... és hogy olyan nagyon rossz volt... még sírtam is közben... egy ideig "baszogattam" vele, de aztán abbahagytam :)
Szerintem minden simán fog menni, hisz az állatoknak sem tartanak szexuális felvilágosítást, mégis tudják mit kell tenni. Ez ösztönösen jön. Az a lényeg, hogy agyban döntsd el: akarod-e vagy sem. Ha igen, akkor sokkal nyugodtabb leszel és nem fog annyira fájni, vagy egyáltalán nem. remélem segítettem neked :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!