SEGÍTENE VALAKI? 20 éves jó képű srác vagyok és szeretném elveszíteni de nem megy. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 22:27
1/18 anonim válasza:
fizess be egy körre.
járj egyetemi buliba.
....
légy kreativ :)
3/18 anonim válasza:
off velem is ugyanez van
on hát sztem bulizz egyetemi buli jó ötlet mindig több csaj van mit pasi :D
5/18 anonim válasza:
túl nagy az önbizalmad, ezáltal az igényeid is. jóképű? kizárt!
ha ennyire nem megy semmi, próbálkozz csúnyább csajoknál, valakinek csak kellesz ha nem vagy teljesen debil
6/18 anonim válasza:
Pontosan miben várod a segítséget? :)
7/18 anonim válasza:
hát akkor ha tényleg jóképű vagy, akkor az lehet a gond hogy nemtudod eladni magadat, a csajok rühellik azt akinek a szövege nulla, szerintem az lessz a gond.
baráti üdvözlettel.
8/18 anonim válasza:
Kellene kép, tudod, bizonyíték gyanánt. :) Lehet, hogy a "jóképűséggel" van itt a probléma. De előfordulhat, hogy túl szkeptikus vagyok. A lényeg: valamilyen úton-módon KÉPET!
17/L
10/18 anonim válasza:
Szerintem a jóképűséget úgy lehet elveszíteni, hogy pl összevagdosod az arcod, vagy összekeveredsz nehézfiúkkal és ők elintézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!