"Félek" attól, hogy járjak valakivel. Mi a baj velem? De a szüzességemet viszont szeretném már elveszíteni. Mit tehetnék? Egyáltalán normális ez?
Úgy érzem a párkapcsolat nem nekem való. El sem tudom képzelni, hogy járjak valakivel, szerelmes sem akarok lenni (már voltam és még egy akkora csalódást nem szeretnék), de nagyon szeretnék szexuális életet élni.
Ma is randiztam egy fiúval, és már az odaúton is amikor párokat láttam szinte rosszul lettem és a randiról is elmenekültem. Mi a baj velem?? Pedig helyes, normális srác volt...
De a szüzességemet már régóta szeretném elveszíteni, csak nem tudom anélkül, hogy járjak valakivel hogy találhatnék megbízható fiút, aki nem csak egy alkalomra akar.
Fogalmam nincs hogyan oldhatnám meg ezt a helyzetet... és nem vagyok kislány, 18 éves vagyok. Mit csináljak??
Csak annyi a baj veled hogy buta vagy:)
Ne vedd sértésnek, de ez az igazság!!
Ha csak szexre vágysz, akkor ne járj senkivel, mert csak másnak okozol csalódást azzal hogy szex után dobod mert nem akarsz senkivel járni, de szex az kellene, nagyon rossz úton jársz hallod,ha annyira ki vagy éhezve a szexre, inkább várj vele, várd meg azt az embert akit szeretni fogsz, hidd el hogy az az igazi szex, amikor szereted is azt az embert akivel csinálod!!
köszi a válaszokat, de nem is a csalódástól félek, hanem... nem tudom, hogy mitől.. én alkalmatlannak érzem magam egy kapcsolatra, de szexet már szeretnék, mert fiatal vagyok és sok jóból kimaradok és nagyon kíváncsi is vagyok
buta? :) nem sértődtem meg, ebben a kérdésben lehet, hogy az vagyok, de nem mindenben pl van angol felsőfokú nyelvvizsgám ;)
Tényleg nagyon buta vagy, mert a válaszoló szerintem nem az agyi kapacitásodra gondolt, hanem a hozzáállásod butuskás.
Lehet, hogy ez itt a gond, egész életedben tanultál és most félsz élni az életed...
Csak nyugi, furcsa lesz, nekem is az volt, én is azt hittem, hogy nem fogok tudni járni senkivel, de randizz, beszélgess, flörtölj, és majd meglátod milyen jó. Abba sem tudod majd hagyni. Csak nyugodj meg.
Tudod nagyon nehéz alkalmi partnernek olyan embert kifogni aki figyelmes, tekintettel van a szüzességedre. Inkább ismerkedj, flörtölj, randizz és találni fogsz egy rendes srácot akivel eltudod majd veszíteni.
Szia!
20 éves fiú vagyok, és teljesen ugyanez a helyzetem.
Ha lenne kedved beszélgetni róla, írj egy mailt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!