Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a flörtölés, de nem akarom elveszíteni a barátom, mit tehetnék?
Lány vagyok, másfél éves kapcsolatom van, elég fiatalok vagyunk még mindketten, 17 évesek. Amikor öszejöttünk még csak 15 voltam. Előtte elég sok fiúval jártam, éltem az életem, de már vágytam arra, hogy végre lekössem magam valaki mellett. És mellette letudtam, nagyon szeretjük egymást, mégsem vagyok hozzászokva az ilyen hosszú kapcsolathoz. Nem tudnék szakitani vele, megcsalni pláne nem, imádom őt, de tegnap óta minden más.
Az történt ugyanis, hogy beszélgettem msnen a volt barátommal, és olyanokról is beszéltünk, ami miatt bűntudatom van. Például arról h tetszünk még egymásnak, meg hogy ha nem lenne nekem pasim, akkor akár megint összejönnék vele, küldtem neki egy bikinis képet is magamról :S Nem értem magamat, tegnap olyan jó volt a barátommal, hazajöttem, felmentem msnre, és beszélgettem az exemmel ilyenekről, és nagyon rosszul érzem magam ez miatt... :( Annyi az egész lényege végülis, hogy nekem attól még h van barátom bejön az exem, de abban is biztos vagyok hogy semmi pénzért nem mennék vissza hozzá, neki tegnap mégis ezt irtam. Egyszerűen csak az hiányzik hogy flörtölhessek másokkal. Nagyon szeretem a barátomat, és fordított esetben nagyon kiakadnék, ha ő ilyeneket mondott volna msn-en a volt nőjének. Nem tudom mit tegyek, meghalnék nélküle, mégis az exem valahogy nagyon felkavart tegnap, de nem azért mert érdekel, hanem egyszerűen azért, mert jól esett "tenni előtte az agyam"... hogy érezze azt mit vesztett mikor annó szakított velem. Nagyon furcsa érzés ez, nem tudom leirni, de a barátomat nem akarom elvesziteni. Imádom őt, de ez a dolog most mégis bennem van. Nektek mi a véleményetek erről? Érdemes ilyen fiatalon lekötni magatokat? Lehet ez a baj... de szeretjük egymást, mégis érzem hogy neki is hiányzik az hogy szabad legyen.
uhhh, hát én is ugyan így vagyok. Bár nekem volt pasim nincs a képben, se ilyesmi, de mi is lassan másfél évesek leszünk, és akárki fiúval beszéllek utánna bűntudatom van, például nemrég oylanokat írt egy fiú, hogy de szexy vagyok és szívesen megismerne közelebbről, én a beszélgetés után rögtön tiltotam és töröltem az msn-emről az illetőt.
Nem tudom miért, azaz de , mert SZERETEM a párom, mint Te és nem hinném hogy akkora baj az amenyni idősek vagytok én 16vok párom 19. Most vagyunk 16hónaposak!
és ez am ne lekötés, majd ha hozzámész akkor mi lessz.!
Nyugi, ne legyen bűntudatod, amit nem tud a pérod az nem fáj neki.
Arra figyelj, hogy mégegyszer ne történjen meg ilyesmi, és élvezd, hogy szeretitek egymásT!!
köszönöm a választ :)
Hát igen, amit nem tud az nem fáj neki, de nekem akkor is rosszul esik... nem szakitanék vele, de hiányzik a szabadság néha, ilyenkor mit lehet tenni ? :S
mondd meg neki hogy csak egy rövid szünetet akarsz tartani.és hogy te nagyonnagyon szereted őt,de szükséged van a szabadságra.én ezt tudom javasolni (:
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!