Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarom elveszíteni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elveszíteni, de nagyon fáj. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Barátnömmel 2 hónapja vagyunk együtt, és eddig többnyire vidáman teltek a napok, mert szerettük egymást. Ám mindig problémát jelentett, hogy szereti ha a fiuk figyelnek rá, és úgy kezelte őket, hogy az engem zavart. Ám visszagondolva néha túl szigorú voltam.

Nos pár napja kiderült, hogy van egy másik srác akivel kezd összemelegedni, és róla tudom, hogy nagyon tetszik neki a barátnőm. A barátnőm nyiltan megmondta nekem, hogy aranyosnak gondolja a srácot és mi eltávolodtunk..

Nos gondolkodtam, és felajánlottam neki, hogy magamon változtatok,bocsánatot kértem mindenért, elmondtam, hogy megbántam, megígértem neki hogy ezentúl sokkal lazább leszek, és elnézem azokat a dolgokat, amik eddig zavartak.

cserébe viszont mondja meg a srácnak, hogy max barátok,mert engem szeret, és engem nem is zavarna ha spanok lennének. Neki az volt az ajánlata, hogy szüneteljünk, amig őt is megismeri. Ám én nem vagyok ruha, hogy kipróbálja melyik a jobb. Tehát megmondtam neki, ha a srác iránt is érdeklődik, akkor vége.

Tudtommal eddig egyszer taliztak, ugy hogy volt ott 3. személy is. Ezt nekem nem mondta előre, de később elmesélte.

Az a baj, hogy hibásnak érzem magam, ezért megszeretném oldani, és mellette nagyon nagyon szeretem. Nos azt mondta megmondja majd a srácnak a dolgot de sajnos erre maximum vasárnap kerülhet sor. A legroszabb, hogy mi csak szerdán tudunk találkozni. Közben most kiirt msn re 1 szám címet, ami mint mondta a közös száma a sráccal.

Megkérdeztem hogy ez mi? De azt mondta, hogy a barátok...

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikerült, de néhány dolgot így sem tudtam leírni, szóval ha van kérdés írjatok.

Segítsetek, hogy mit kéne tennem? mert nagyon szeretem.

2009. dec. 25. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Furának fog hatni, de először mondd el, hogy hány évesek vagytok? Mert furának tűnik a lány (fiatalnak).
2009. dec. 25. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, mindketten 15 evesek vagyunk, en most leszek 16.
2009. dec. 25. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, te egy nagyon rendes, normális felfogású fiú vagy, és nem érdemled meg a lányt. Szórakozik csak veled, nem becsül meg és nem is fog.

Ne hibáztasd magad, nem vagy Isten, hogy mindenre felügyelj. Hagyd a csajt, mint mondtad nem ruha vagy, tehát papucs se legyél, dobd ki, még mielőtt ő téged.

Sok szerencsét és kitartás! (:

(Mennyi időt voltatok együtt?)

2009. dec. 26. 00:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem kell foglalkoznod ezzel a lánnyal szerintem.

Teljesen normális dolog, hogy nem tetszik neked, ha a barátnőd olyan pasival barátkozik, aki bele van szerelmesedve. Mellesleg rendkívül bunkó dolog olyan pasival barátkozni, aki oda van értünk, miközben mi meg nem. A barátnőd vagy élvezi, hogy reménytelenül szerelmes belé az a másik fiú, és csak kínozza, vagy ő is akar tőle valamit. barátkozni csak olyan fiúval lehet, akivel nincs köztünk semmi más.

Van alaptalan féltékenység, és van olyan féltékenység ami jogos. A te féltékenységed teljesen jogos. Egyszer már elmondtad, hogy zavar ez téged, de ő nem változtat rajta, mert nem akar változtatni. Egy jóérzéső nő nem engedi hogy kílódjon egy pasi miatta, és nem hitegeti. Szóval te már megmondtad, ezek után ne érdekeljen a lány. Hagyd a fenébe, ha esetleg hív, találkozz vele te is mint baráttal. ha nem hív te se keresd, keress más lányokat, barátkozz velük, aztán legy majd olyan aki nyerő lesz :)

31/N

2009. dec. 26. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, kicsit belezavarodtam a dolgokba így éjfél után (:

A lány nem érdemel meg téged.

Az utolsónak pedig igaza van.

2009. dec. 26. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget,szerdan talizunk es 99% hogy szakitok vele :/ derultek meg ki dolgok, nem is reszletezem mert lehet jobb ha masok nem is tudnak rola, hogy mien emberek vannak...Sziasztok,kellemes unnepeket (K)
2009. dec. 26. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!