Vesztette el valaki a szüzességét prostituáltól?
Nem ilyen útszélitől, hanem mondjuk a vidékilányok-beli lányokra gondolok. És megbánta? Vagy egy jó emlék volt? Esetleg segített abba, h más lányokkal nyitottabb legyen, adott-e önbizalmat?
A helyzet az, hogy nagyon izgulós vagyok, és félek az ismeretlen helyzetektől, és szorongok, hogy beégek. Sok lány, illetve ismerősöm is azt mondta, hogy külsőmmel nincs gond (inkább pozitívan nyilatkoztak), csak az önbizalmamon kéne változtatnom, mert az nincs (különböző múltbéli cselekmények - pl.: szülők ,pattanásos kamaszkor,testvér - miatt) Hosszabb kapcsolatot nem nagyon szeretnék most, az egyéjszakás kalandba meg nem merek belemenni, ha kezdeményeznek, mert félek, hogy beégek, ezért gondoltam, hogy elmegyek egy prostihoz. Enne az az oka, hogy nagyon bennem van a kangörcs, annyira, hogy már a lányok arcát nem is nézem :D A másik ok, az hogy 20 vagyok, és már ez is idegesít, hogy már "öreg" vagyok.
Kérlek értelmesen válaszoljatok. Értem, hogy ez a szituáció ami velem van, hogy egy prostitól szeretném elveszíteni a szüzességemet 20évesen, nem normális, de sajnos, a dolgok is amik velem történnek-történtek, szintén nem normálisak. Szóval az ilyen,h lúzer vagy megjegyzéseket hanyagoljátok. Kösz :D
Sablon csajozós önreklámozós szöveg, amit itt lenyomtál. Nem válasz!!!
Analfabéta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!