Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vesztette el valaki a szüzessé...

Vesztette el valaki a szüzességét prostituáltól?

Figyelt kérdés

Nem ilyen útszélitől, hanem mondjuk a vidékilányok-beli lányokra gondolok. És megbánta? Vagy egy jó emlék volt? Esetleg segített abba, h más lányokkal nyitottabb legyen, adott-e önbizalmat?

A helyzet az, hogy nagyon izgulós vagyok, és félek az ismeretlen helyzetektől, és szorongok, hogy beégek. Sok lány, illetve ismerősöm is azt mondta, hogy külsőmmel nincs gond (inkább pozitívan nyilatkoztak), csak az önbizalmamon kéne változtatnom, mert az nincs (különböző múltbéli cselekmények - pl.: szülők ,pattanásos kamaszkor,testvér - miatt) Hosszabb kapcsolatot nem nagyon szeretnék most, az egyéjszakás kalandba meg nem merek belemenni, ha kezdeményeznek, mert félek, hogy beégek, ezért gondoltam, hogy elmegyek egy prostihoz. Enne az az oka, hogy nagyon bennem van a kangörcs, annyira, hogy már a lányok arcát nem is nézem :D A másik ok, az hogy 20 vagyok, és már ez is idegesít, hogy már "öreg" vagyok.

Kérlek értelmesen válaszoljatok. Értem, hogy ez a szituáció ami velem van, hogy egy prostitól szeretném elveszíteni a szüzességemet 20évesen, nem normális, de sajnos, a dolgok is amik velem történnek-történtek, szintén nem normálisak. Szóval az ilyen,h lúzer vagy megjegyzéseket hanyagoljátok. Kösz :D

2013. szept. 2. 23:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

egy rendes lánnyal próbálkozhatnál először.. :D

hosszútávon

2013. szept. 2. 23:26
 2/13 anonim ***** válasza:
igen
2013. szept. 2. 23:28
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem pontosan tudom, hogyan és miért kellene ilyen esetben hanyagolni a lúzer kifejezést. Ennél szánalmasabb dolgot még nem olvastam ma éjjel. Nem csak vacak lesz így az első, de kapásból nyersz egy HPV(rosszabb esetben herpesz) fertőzést is.
2013. szept. 2. 23:29
 4/13 anonim válasza:
Én úgy veszítettem el, nem bántam meg, nagyon jó volt. Szerintem egyébként 20 évesen még nem kéne ezen izgulnod, ha belemész egy egy éjszakás kalandba és a tárgyra téréskor bevallod a lánynak, hogy mi veled a helyzet, akkor szinte biztos, hogy már csak kíváncsiságból is csinálni akarja veled. Én a helyedben ennyi idősen még nem mennék prostihoz!
2013. szept. 2. 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
20 évesen mit nyavalyogsz ilyeneken? Fiatal vagy még ehhez, van időd bőven. Most azért mert ilyen világban élünk, hogy 14 évesen dugnak?? Nem lóverseny ez nyugodjál már le. A 20 az bőven jó még. Egy átlag férfi kb 14-60 éves koráig nemzőképes. Szóval még az időd 1/5-énél sem vagy sem vagy. Nevetséges!
2013. szept. 2. 23:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát ha van pénzed meg merszed elmenni, akkor menj el. Én évekig próbáltam, de nem tudtam magam rávenni, végül máshogy vesztettem el.

Én azt javaslom, szabadulj meg tőle minél hamarabb, ahogy csak tudod.

2013. szept. 2. 23:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Én prostival vesztettem el, és fiatalabb voltam ( 18 ), mint te...

Az én esetemben nem hozott önbizalmat a dolog, pedig én is azt vártam tőle.

Nem tudtam tőle megtanulni, hogyan kell a lányokkal viselkedni. Mostanra már rendszeresen járkálok fizetős lányokhoz.

Valóban fiatal vagy még. Én azt tanácsolom, hogy amíg fiatal vagy, addig tanuld meg, hogyan kell nőzni. Sajnos nekem csak 25 éves koromra nőtt be a fejem lágya, hogy ez az életmód, amit folytatok még sem lesz jó. Kellene egy rendszeres társ. De tapasztalat nélkül, ennyi évesen már lassan tényleg késő. Ilyen múlttal nehéz lesz lányt találnom magamnak.

Ha nagyon akarsz elmehetsz egy prostihoz, de abból nem fogod megtanulni, hogy hogyan kell egy lánnyal viselkedni és vonzalmat kialakítani nála. Ez csak arra jó, hogy kiad magadból a feszültséget, ami valljuk be előjön ha szexhiány van ( de erre tényleg jó ) Pedig hidd el ha ez már meg van, az már teljesen másodlagos, hogy mennyi tapasztalatod van az ágyban.

2013. szept. 3. 04:31
 8/13 anonim ***** válasza:

"de kapásból nyersz egy HPV(rosszabb esetben herpesz) fertőzést is."

Valószínűleg az egy éjszakásoknál ennél sokkal nagyobb az esély (tudod, ők azok, akiket annyira istenítenek az oldalon és a prostik pozitív ellenpéldájaként hozzák fel), lévén, hogy az egyéjszakás ribi is összefekszik mindenkivel csak hanyagolja a higiéniát, szemben a prostival, akinek érdekében áll, hogy ne legyen beteg (amúgy a prostik mindig használnak gumit a közösüléskor).

Nem, nem voltam még prostinál, mielőtt valamelyik beszűkült rám süti mint, ahogyan azt tenni szokták.

2013. szept. 3. 05:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megsérteni, de ha ezt elmondanád egy pszichológusnak, biztos vagyok benne, hogy éveket dolgozna rajtad.

Próbáld meg kívülállóként elolvasni a kérdésedet, és hüledezz rajta. Akkor talán rendbe jönne az életed.

2013. szept. 3. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is 22évesen prostinál veszettem el, hát nem igazán változott bennem valami is. De azt nem bántam meg.

20évesen még hittem a szerelemben (tudom furcsa, hogy fíú ilyet mond, de én romantikusabb vagyok) csak aztán rájöttem milyen dög tud lenni néhány csaj, és meguntam hogy várjak egy párkapcsolatra.

2013. szept. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!