A 17-18 éves SZÉP lányok között van még szűz?
Nem keresek ilyen lányt, mivel magam is lány vagyok, ráadásul hetero. Csak érdekel, ki mint látja ezt a környezetében.
Tényleg a szép (átlagnál szebb, de nem a nagyon szép kategória), csinos lányokra gondolok! Szerintetek?
én ismerek egy 19 éves lányt, aki elég szép, nagyon jó stílusa van, kedves s még szűz :)
-egyszerűen éretlen még...fiatalabb testvérei vannak, velük jár ki...nem járt még komolyabban valakivel, hogy elveszítse...1éjszakás kalandban meg pláne nem volt része :O
Én ilyen voltam 2 hónappal ezelőttig, és elég sok lányt ismerek, akik velem egyidősek, és vagy szüzek még, vagy az elmúlt 1-fél évben veszítették el :) Valószínűleg közrejátszik az, hogy erős gimnáziumba járok, az ismerőseim is mind értelmiségi családból származnak, megfontoltabban döntünk, jobban tisztában vagyunk a következményekkel... Hozzátenném, akikről most beszélek, amellett, hogy szüzek (voltak), bulizós, nyitott lányok.
De azért hozzátenném, hogy egyre kevesebben vannak :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!