Lányok között van olyan, aki húsz felett van és még szűz?
Van. És ha egyszer nem vagyok szerelmes, csak azért nem fogok szexelni, hogy ne legyek már szűz. Aki ezt furcsállja, az elballaghat. :)
21L
Én nem azt furcsállom hogy nem fekszel le azért senkivel h ne legyél szűz...hanem, hogy hogy nem kívánod...
20L
Biztos hogy vannak, de a 99,9999999999 %-uk nagyon ronda. :D
Most gondolj bele, egy szép lánynak már általános iskolában elkezdenek udvarolni, az egyik srác meg biztos megtetszik neki.
Szoval 20 év feletti szép lány az esetek többségében vagy hitgyülis, vagy arra vár hogy Vin Diesel megkérje a kezét. :D
Az egyik barátnőm 20 éves.Nagyon szép lány,ha elmegyünk bulizni is mindig vagy öt srác ostromolja,de még szűz(igaz,pettingelni már pettingelt,hiszen neki is vannak bizonyos vágyai). Igazából még olyan normális kapcsolata sem volt,aminek az az oka,hogy több éve reménytelenül szerelmes.
Ezt csak azért írtam le,hogy lássátok:nem csak a csúnyák szüzek.
ma 17:45
Számomra petting a szex része, szoval az én szememben már nem szüz. :D
Reménytelen szerelem? Én is sok mindent megtennék Milla Jovovichért, vagy Jennifer Lawrence-ért :D
21:49: Még megvan a szűzhártyája,és nem volt benne pénisz..Szóval szerintem még szűznek számít:)
Hát igen,Miss Lawrence szép nő(legalábbis barna hajjal,pl.az éhezők viadalában),de neki még elérhető kategóriában van a szerelme,csak sajnos elég csúnyán "friendzonolták".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!