Miért néznek le azért mert szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig mondják az osztályomban, hogy én vagyok a legjobb csaj az osztályba meg hogy 85/B-s a mellem 48kg vagyok meg 2 éve futok és 1 éve tornázom popsira..széles a csípőm stb..
mert hogy az gáz hogy én 14évesen nem vagyok szűz ha így nézek ki... eddig büszke voltam rá ..de most azért nem feküdnék le olyannal akit nem szeretek (mivel pasim sincs)
2012. okt. 22. 21:18
1/8 anonim válasza:
mert ennyi eszük van. amúgy meg, nem kell elhinni mindent nekik sem. buta kis tinik, akik azt hiszik, felnőttek. nem azok.
2/8 anonim válasza:
Az osztálytársaid a cikik, nem te. Legyél rá büszke, hogy 14 évesen nem ment át rajtad a fél város! :)
3/8 anonim válasza:
Igazából ez csak egy állapot.Nem fog örökké tartani,de ahogy ismerem a mostani 14-5 éveseket,nálatok ciki,ez van,ha akarod,tartsd magad ahhoz,hogy csak szerelemből,vagy ha be akarsz olvadni,dugj akivel csak egy kicsit is akarsz.
4/8 anonim válasza:
14 évesen az lenne a gáz ha már nem lennél szűz. Ne törödj senkivel és ha bárki kérdezi, mondd hogy semmi közük hozzá. Ha már ne lennél szűz akkor azzal cikiznének hogy mekkora ribanc vagy hogy már nem vagy az. Ebből is látszik hogy csak irigyek rád. Tudod azt az embert befolyásolják aki engedi magát.
5/8 anonim válasza:
Mar ne is haragudj de kinek mi koze ahoz h te szuz vagy e vagy se??Sz.rd le oket!!Nem tartozik rajuk egyaltalan! Nehogy mar azert veszitsd el a szuzesseged mert masok szerint el kellene,vagod hogy az mennyire abszurd volna ugye??
6/8 anonim válasza:
A szűz embereket kevesebbnek tartják / barmok/ abbol meg túl sok van. Egyszerűen ösztönszerűleg van ez így. Levezetem: Aki már nem szűz, az bizonyított! Bizonyította, hogy szerethető ember, hogy képes volt valamien úton elérni azt,hogy vele valaki szexuálisan közösüljön. Márpedig azmár tudhat áááám valamit! A sok paraszt így gondolkodik. Aki meg szűz, az nem tudta ezt elérni, így kevesebb, lúzerebbnek van tartva, még akkor is,ha százszor több, jobb, különb sokmindenben, mint azok akiknek már megvolt. Ez frusztráltságot vált ki abból aki még nem szexelt, és önmagát is /vagy okkal, vagy ok nélkül/ de kevesebbnek gondolja ezáltal. FArkastörvények, tudod.
7/8 anonim válasza:
Hülyék és kész hogy lenne már gáz hogy 14 évesen szüz vagy ugyan már én és a haveri köröm is elítéli azokat a lányokat fiukat akik már 15 évesen nem szüzek és szerintem ezt mindenkinek így kellene.
8/8 anonim válasza:
Legyél is büszke arra, hogy nem adod oda magad első szóra akárkinek. Az osztálytársaid a gázak, hogy ennyi idősen már kamatyolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!