Szűz lányok, és akik 20 év felett veszítették el, ti is így vagytok vele?
Már nagyon vágyom egy komoly párkapcsolatra, meg a szexre is, de közben olyan nehéz elképzelni hogy én szexeljek valakivel (félénk, gátlásos, visszahúzódó lány vagyok). Furcsa ez a kettősség! 22/L
Más is így volt/van ezzel? Leírnátok a tapasztalataitokat?
Én magától a szextől nem félnék, persze azért nem is tudnék belecsapni a közepébe, csak szépen fokozatosan. :)
Inkább azt nem tudom elképzelni, hogy még ebben az életben belebotlok olyan férfiba, aki viszonozza is a szerelmet, mert eddig kivétel nélkül csak egyoldalú volt a dolog... :(
Már-már azt kívánom néha, hogy bárcsak akarattal bele tudnék szeretni olyasvalakibe, akinek tudom, hogy tetszettem és normális is lett volna, csak sajnos a szerelmet nem lehet írányítani.
22l
nehogy azt hidd hogy csak a csajok vannak ezzel így... de le kell győzni a félelmet, kötelező legyőzni! Meg különben is a lányoknak kell 1-2 hónap hogy belemenjenek a szexbe, hát nekem is kell annyi, szal no para.
F20
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak! :)
Igazából nem is a szextől félek, mert tudom, hogy jó lenne, ha nem attól hogy valakit annyira közel engedjek magamhoz, nehéz elképzelni hogy annyira megnyíljak elötte. De bízom benne, hogy menni fog, csak találkozzak egy normális pasival :)
Szívesen várok még tapasztalatokat a témában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!