Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érvek szólnak aMELLETT,...

Milyen érvek szólnak aMELLETT, hogy közel 30 évesen, a nőkkel kapcsolatban mutatott teljes analfabetizmus mellett végül egy prostinál kössek ki?

Figyelt kérdés

Ezt az analfabetizmust úgy kell érteni, hogy nem csak kapcsolatom nem volt soha, de beszélgetni se tudok. Még a köszönéssel is hadilábon állok, pedig nem vagyok neveletlen.

Értelemszerűen kimaradt az életemből a tiniszerelem, az első csók, a szex, minden.

Kérem, hogy csak a kérdéssel foglalkozzunk, ne kössünk ki ott, hogy erre vagy arra próbáltok rábeszélni. Érveket szeretnék látni, amik alapján magam dönteni tudok. Köszi.

(Ez az alternatív kérdés, nem ugyanazt írtam ki újra. Itt a prosti pártiak véleményére vagyok kíváncsi.)

2013. aug. 29. 18:37
1 2
 11/17 Pain for Pleasure ***** válasza:

Amit a többség mond, úgy fogsz cselekedni? Vagy mire kellenek az érvek?

Ez nem logikus, főleg egy 30 éves felnőtt szájából.

2013. aug. 29. 19:45
 12/17 Noydra ***** válasza:
100%
Így van, itt mindenki azt mond, amit akar. Sokszor függetlenül attól, hogy mi lenne neked a jó. Amit persze megállapítani sem tudunk, mert nem ismerünk.
2013. aug. 29. 19:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Hangsúlyoztam, hogy nem tanácsot kérek, csak felsorolást. Ez pedig azért van, mert gyarló ember vagyok, és nem gondolhatok mindenre, főleg olyan témában, amihez nem is értek. Ehhez nem csak hogy nem kell engem ismerni, hanem kifejezetten rossz lenne, ha ismernétek, mert személytelen tények érdekelnek.
2013. aug. 29. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:

mint pár napja most is megmondom,csináld,báq soha nem késő nőkkel ismerkedni.

u.i. Legalább átfogalmaznád...

2013. aug. 29. 20:08
 15/17 Noydra ***** válasza:
Nem lehet felsorolást sem írni. Mert minden ember véleménye más. Ha most egy olyan lelki selejtre hallgatsz, mint aki nekem mondja, hogy irracionális vagyok, akkor nyugodtan elmehetsz qvázni, de ettől jobb életre ne is számíts.
2013. aug. 29. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Így egy k...rvával hogy fogsz beszélgetni? Telefonon előbb minden részletet le kell beszélni. Ott is vele leszel kettesben. Mással nem fogsz tudni beszélni. Esetleg még a kolléganőivel.

Aki meg prostizni akar, az már elmegy 20 évesen vagy még korábban hozzá. Most csak azért ne menj el, mert így kapsz nőt. Nem hinném hogy jó vége lenne, parázva odamenni. Normális esetben a szexuális élet színesítése céljából mennek oda az emberek. Sok k...rva szüzeket nem is vállal.

2013. aug. 29. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem milyen területen dolgozol és a mindennapi munkába mennyire van ez jelen? Barátaid vannak vagy azok se?

Bocs, hogy eltértem, csak kíváncsi vagyok..

Amúgy meg ez a te döntésed én már hamarabb megtettem mint te, és nem lett semmi bajom.

2013. szept. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!