Heni_Kilakikitt kérdése:
Milyen óvszert ajánlotok az első alkalomra? Melyik az ami mellett a lehető legbiztonságosabban el tudunk lazulni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 18:18
1/11 anonim válasza:
nem a gumitól fogsz ellazulni..
2/11 A kérdező kommentje:
Az ellazulást , arra értettem ,hogy nem fogok azon agyalni, hogy vajon elég biztonságos-e ez , vagy ki fog szakadni.
2012. márc. 22. 18:21
3/11 anonim válasza:
ne is szexelj akkor, mert egyik se tuti 100 százalékra hogy nem szakad ki.
4/11 anonim válasza:
Normális használat mellett jó eséllyel nem szakad el.
Nekünk 6 év alatt egyetlen egy darab se szakadt ki, pedig nem évente kétszer szexelek.
Normális márkát kell venni és kész.
A mentolosat nem javaslom, mert csíphet, a recéset/bordázottat meg azért nem, mert dörzsölhet.
Amúgy tök mindegy...mi legtöbbször Durex Love-ot használunk. Viszonylag jó áron van és még nem volt gond vele.
5/11 anonim válasza:
Mi Durex Elite-t használunk. 8 hónapja nincs vele gond.
6/11 anonim válasza:
én nem tom h mi a rendes neve de a Durexekből az a zöldes árnyalat! .. Nekünk bevált!8dik hónapja használjuk ezt és eddig nem volt probléma!
7/11 anonim válasza:
Énis a Durexet ajánlom, és ha ennyire félsz, h elszakad, használd a Durex Extra Safe nevűt, az egy picivel vastagabb, mint a többi! :)
A Durex szerintem az egyik legmegbízhatóbb márka, ha jól tudom, a gyártósoron minden darabot ellenőriznek, így nincs benne olyan, ami gyárilag lyukas
10/11 devil_inangel válasza:
nekem Durex szakadt ki,azóta csak Lifestyle a szürke .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!