Előfordulhat, hogy normális méretek mellett csak az ötödik alkalommal szakad át a szűzhártya vagy mi volt ez?
Figyelt kérdés
Régebben mikor voltam nőgyógyásznál mondta, hogy sérült a szűzhártyám, valószínű azért, mert évek óta tampont használok. Ezért nem is féltem annyira az első alkalomtól. Az volt a furcsa, hogy fájt és nagyon szűk voltam, nem tágultam, de nem is véreztem. Minden alkalommal kellett egy intenzív 5-10 perc míg elmúlt a feszítő érzés és már rosszul éreztem magam, hogy nem tudok ellazulni, feloldódni pedig nagyon próbálkoztam és tegnap kb. már az ötödik alkalommal voltunk együtt, mikor a végén kivette, véres volt a gumi.
Előfordulhat, hogy most szakadt át a hártya? Közben nem éreztem semmi különöset, minden ugyanolyan volt nem volt különösebb fájdalom.
2013. máj. 21. 09:41
2/2 anonim válasza:
Simán lehet, hogy csak most szakadt át teljesen, főleg, ha előtte tényleg sérült is volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!