Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire szűk szűzhártya...

Mennyire szűk szűzhártya normális még?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy vannak olyanok, akiknek a szűzhártyája kiterjedtebb, azaz a rés szűkebb rajta, és ebből első szexuális élménynél gondjaik lehetnek (nagyon fáj vagy nem is nem szakad át vagy nagyon vérzik, vagy cafatban lifeg utána...). És állítólag egy egyszerű rutinbeavatkozással orvosnál meg lehet oldani a dolgot.

Tudom, miért nem megyek nőgyógyászhoz ha bizonytalan vagyok, hát azért, mert ha lehet nem szeretném nőgyógyásznak előbb megmutatni a tudjátokmimet, mint a páromnak. (sőt legjobb lenne egyáltalán nem megmutatni nőgyógyásznak, és nem érdekel, hogy orvos, nekem ez akkor is túl privát, és szeretném abszolút minimalizálni nőgyógyásszal a találkozást)

Nah gondolom már sejtitek, hogy az piszkál, hogy vajon nekem is ilyen van-e... Annyit tudok mondani, hogy jelenleg a szűzhártyámon egy ujj (mutatóujj vastagságban, és nem vastagok az ujjaim, de annyira nem is vékonyak, de mégiscsak női ujjak) fér csak be, az is épphogy. Ez normális? Mert hallottam már, hogy szűz lányokat 2 ujjal is tudnak ujjazni meg ilyenek.

Bárkinek tapasztalat?

Előre köszi a válaszokat.

2011. ápr. 20. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Szűz vagyok, nekem még egy ujjam se megy fel...én is aggódok ez miatt.
2011. ápr. 20. 21:59
 2/9 A kérdező kommentje:

21:59

Maszturbálásnál vagy normál állapotban próbáltad? Mert nagyon nem mindegy.

2011. ápr. 20. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Maszturbálásnál, nedves is voltam eléggé....:S És még egy se ment fel.
2011. ápr. 20. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ténylegesen ilyen a szűzhártyám, májusban meg is csinálják a bemetszést (bár nem tudom mennyire számít rutinnak, engem altatni fognak).

Igazából onnan derült ki, hogy elmentem a nőgyógyászhoz, és nem tudott hüvelyi úton megvizsgálni. Azt mondta próbálkozzunk a párommal, hátha nem lesz szükség a beavatkozásra, de ha már az egyik ujja elsp percénél is nagyon rossz volt, pedig el voltam lazulva.

Én azt javaslom, hogy mindenképp keress fel egy nőgyógyászt (ha tartasz tőle keress magándokit, aki jobban figyel rád), ártani amúgy sem árt soha egy vizsgálat, meg ne az első alkalomkor derüljön ki, hogy ez mégsem fog menni, ne adj isten annyira fájjon. Én örülök, hogy hamarabb kiderült.

2011. ápr. 21. 00:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, azt viszont mindenképp hozzátenném, hogyha egy ujjad felmegy valamennyire akkor én szerintem nem lehet baj, bár annyira nem értek a dologhoz.

19/L

2011. ápr. 21. 00:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, egyszer én is próbáltam de alig ment fel még a fél ujjam sem:S Lehet, hogy nekem is ez lenne a bajom? Bár nekem nincsen barátom és egy jó darabig nem lesz.

Szerintem ha kérdező neked e z a bajod, de nem vagy benne biztos, akkor előszőr próbáljátok meg a barátoddal, hátha sikerül és nem kell nőgyógyászhoz elmenni.

2011. ápr. 21. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:

1. A nőgyógyászt úgysem kerülheted el egész életedben.Aki nemi életet él annak kötelező évente legalább egyszer rákszűrést csináltatni.Ha fertőzésed lesz azt sem lehet mindig otthon kikezelni és magától nem is múlik el.A méhszájseb pedig nem érezhető,de akár egy hosszabb hímvessző is okozhatja vagy a már említett fertőzés és ha nem kezelik megfelelően,akkor elrákosodhat. A fertőzés pedig egy esetleges terhességnél vetéléshez is vezethet.

Sajnos nem könnyű nőnek lenni és ezeket a vizsgálatokat nem szabad kihagyni,mert ha a saját egészséged nem is érdekel,de megfertőzheted a partnered,ami azért talán már érdekel.

A nőgyógyászt senki sem szereti,de egy szükséges rossz.A fogamzásgátló tablettához is nőgyógyászati vizsgálat kell.

A szűzhártyád milyenségét pedig nem lehet monitoron keresztül megmondani.De az biztos,hogy amíg ennyire félsz a fájdalomtól,vérzéstől és nőgyógyásztól,addig nem vagy kész arra,hogy szexelj.

2011. ápr. 21. 21:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: tudom, hogy nem kerülhetem el, de amíg lehet, szeretném :P amúgy meg örülnék ha a párom látna úgy először, nem valami doki, akit emberként nem is ismerek...

egyébként tudom, hogy perpill nem állok készen a szexre, de ez nem azok miatt van amiket te felsoroltál... pl nőgyógyásztól se félek, csak valahogy nincs kedvem az intim dolgaim egy idegennek mutogatni, főleg amikor a párom nem is látta még...

a fájdalomtól és vérzéstől való félelmem viszont sajnos megalapozott: interneten rákerestem szűzhártya rendellenességekre, és azt hiszem elég nagy valószínűséggel szeptált szűzhártyám van, mivel nekem nem egy, hanem 2 rés van rajta

fórumokon tapasztalatokat olvasva azt találtam, hogy akinek együttlét alatt szakadt el, annak nagyon tudott vérezni (akár napokig) vagy fájni is, és volt aki kórházba is ment vele rögtön

és hát nem szeretném, hogy az első alkalmam arról szóljon, hogy irtózatosan vérzek vagy fáj, és szegény párom lesokkoljam (neki is első lenne ráadásul)

egyébként szerintem majd úgy lesz, hogy elmegyek orvoshoz vele mielőtt együttlétre kerülne sor, és akkor csak lesz valami

2011. ápr. 22. 03:31
 9/9 anonim ***** válasza:

00:41-es vagyok

Jól teszed :) Nekünk már sor került volna rá, csak hát nem sikerült ugye... most meg felettébb rossz, hogy arra kell várni, hogy mikor tud adni a doki időpontot, ami megfelelő is így a vizsgák között.

2011. ápr. 22. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!