Az ilyen szűzhártya normális?
Még szűz vagyok, és felmerült bennem, hogy hol is van, hogy néz ki a szűzhártya, és miután a neten kicsit utánanéztem, gondoltam megnézem a sajátom (tükörrel, én se tudok annyira hajolni, hogy alapból lássam).
És hát itt felmerült bennem, hogy valami talán nincs rendben, mivel a következőképp írható le:
Az egész hüvelyi bemenetet takarja a szűzhártya, és van rajta 3 db 1-3 cm hosszú, hosszanti rés (szakadás?).
Csak én aggódok túl sokat és ez teljesen normális, vagy tényleg nem kéne ilyennek lennie, és ebből lehet gondom ha megkezdem a szexuális életet?
Ez a kérdés komoly, nem 'fake'.
Köszi a válaszokat!
11:59
Oké, miután megnéztem egy vonalzón, hogy mennyi 3 centi, rájöttem, hogy hülye vagyok... (mindigis nagyon gáz voltam hossz meg távolság megbecsülésében...) A legnagyobb 'rés' a szűzhártyámon max 1 cm hosszú, a másik kettő fél centi sincs (bocs, tényleg hülye vagyok becsülésben...) Amúgy a résekből kettő egymás mellett van, és igazából maga a szűzhártyám olyan 3 cm hosszú.
12:07
Tudtam, hogy lyukas, de azt hittem, hogy csak egy lyuk van rajta... mármint interneten rákeresve olyanokat láttam normálisnak megjelölve...
Vkinek csak egy keskeny gyűrű, vkinek lyukacsos, sőt, olyan is akar, akinek nincs rajta lyuk. (Mondjuk az ciki, és orvosnak kell megoldania a problémát).
Ne idegesítsd magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!