Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az ilyen szűzhártya normális?

Az ilyen szűzhártya normális?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, és felmerült bennem, hogy hol is van, hogy néz ki a szűzhártya, és miután a neten kicsit utánanéztem, gondoltam megnézem a sajátom (tükörrel, én se tudok annyira hajolni, hogy alapból lássam).

És hát itt felmerült bennem, hogy valami talán nincs rendben, mivel a következőképp írható le:

Az egész hüvelyi bemenetet takarja a szűzhártya, és van rajta 3 db 1-3 cm hosszú, hosszanti rés (szakadás?).

Csak én aggódok túl sokat és ez teljesen normális, vagy tényleg nem kéne ilyennek lennie, és ebből lehet gondom ha megkezdem a szexuális életet?

Ez a kérdés komoly, nem 'fake'.

2011. ápr. 21. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
mindenkinek más. ez is normális. tök fölöslegesen parázol ezen. amíg van rajta lyuk, tökmindegy, milyen, addig semmi gond.
2011. ápr. 21. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem feleslegesen aggódsz, nincs azzal semmi baj. :)
2011. ápr. 21. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
"...van rajta 3 db 1-3 cm hosszú, hosszanti rés (szakadás?)..." Jó nagy puncid lehet, ha három centis szakadások vannak rajta.
2011. ápr. 21. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerinted amikor megjön hol jönne át a vér? a szűzhártya LYUKACSOS!!
2011. ápr. 21. 12:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

11:59

Oké, miután megnéztem egy vonalzón, hogy mennyi 3 centi, rájöttem, hogy hülye vagyok... (mindigis nagyon gáz voltam hossz meg távolság megbecsülésében...) A legnagyobb 'rés' a szűzhártyámon max 1 cm hosszú, a másik kettő fél centi sincs (bocs, tényleg hülye vagyok becsülésben...) Amúgy a résekből kettő egymás mellett van, és igazából maga a szűzhártyám olyan 3 cm hosszú.

2011. ápr. 21. 12:12
 6/7 A kérdező kommentje:

12:07

Tudtam, hogy lyukas, de azt hittem, hogy csak egy lyuk van rajta... mármint interneten rákeresve olyanokat láttam normálisnak megjelölve...

2011. ápr. 21. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Vkinek csak egy keskeny gyűrű, vkinek lyukacsos, sőt, olyan is akar, akinek nincs rajta lyuk. (Mondjuk az ciki, és orvosnak kell megoldania a problémát).

Ne idegesítsd magad rajta.

2011. ápr. 21. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!