Milyen érvek szólnak az ELLEN, hogy közel 30 évesen, a nőkkel kapcsolatban mutatott teljes analfabetizmus mellett végül egy prostinál kössek ki?
Ezt az analfabetizmust úgy kell érteni, hogy nem csak kapcsolatom nem volt soha, de beszélgetni se tudok. Még a köszönéssel is hadilábon állok, pedig nem vagyok neveletlen.
Értelemszerűen kimaradt az életemből a tiniszerelem, az első csók, a szex, minden.
Kérem, hogy csak a kérdéssel foglalkozzunk, ne kössünk ki ott, hogy erre vagy arra próbáltok rábeszélni. Érveket szeretnék látni, amik alapján magam dönteni tudok. Köszi.
Ilyen hozzáállással nem 10 éven belül, de soha sem fogsz találni senkit.
Azt hiszed a k**vázás után bármit is jobban fogsz vágni? Egy fenét.
De aki magát sajnáltatja, és változtatni nem akar, az megérdemli.
26/F vagyok, nekem is kimaradt a párkapcsolat és az intimitás, csók, stb az életemből. Ennek ellenére "legyünk csak barátok"-ig el tudok jutni nőkkel, tehát annyira nem durva a helyzet mint nálad. Férfi barátaid sincsenek? Velük is beszélgethetsz csajokról, esetleg megtanítanak dolgokat, elmesélik a tapasztalataikat, ilyesmi. Ha egyáltalán köszönni sem tudsz nőnek, azt javaslom először a haverokkal legyél nyíltabb.
Gondolkodtam már sokszor prostizáson de 1. Félek a fertőzésektől. OK hogy gumival lehet védekezni de én pl csókolózni is szeretnék, a hpv pl csókkal is terjedhet. Emellett gusztustalan belegondolni hogy olyat csókoljak meg akinek már 3x élvezett aznap a szájába a 60éves tatától az afgán menekültig ki tudja ki. Egy átlag csajjal ilyen gondom nem lenne mert max életében van 10 partnere nem pedig 1 hét alatt.
A 2. gondom ezzel a morális dolgok, lelki béke. Nem visz rá a lelkiismeret. Egyrészt minek vártam eddig. 5éve is elmehettem volna. Miért épp most? Másrészt ha esetleg megismerkedek olyan lánnyal aki a barátnőm lenne... mit mondjak neki? Hogy fizettem az első szexért ami másnak természetes, nekem csak így adatott meg? Meg is érteném ha kiábrándulna belőlem, hisz neki kellene "adnom". Ok nem "adok" semmit, de.... mégis lelkifurdalásom lenne ha így veszteném el. Félek hogy a normális nőknek emiatt nem kellenék. Az meg hogy hazudjak.... a kapcsolat alapja a bizalom, és előbb utóbb kiderül úgyis. Szerintem próbáld fejleszteni magadat, ne menj prostihoz. Nem old meg semmit.
Ha neked nem gond, megengedheted magadnak, és szeretnéd is, akkor menj el. De ha már eddig nem mentél el, és ilyen kérdésekkel akarsz bátorságot gyűjteni, akkor lehet, hogy nem sok értelme van a dolognak. Na meg ha túl leszel rajta és hazamész, nem hinném hogy nagy tűzijáték lesz a fejedben...
Próbálj megszabadulni a gondolattól ami így sakkban tart, mert nem érdemel több időt az életedből. Próbálj meg valamit, amit még eddig nem, és próbálj sok öniróniával hozzáállni a saját helyzetedhez. Nekem ez jött be...
Asperger: Nem tudom, nem vagyok orvos. Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs.
"Emellett gusztustalan belegondolni hogy olyat csókoljak meg akinek már 3x élvezett aznap a szájába a 60éves tatától az afgán menekültig ki tudja ki."
Igen, ez például egy nagyon jó ellenérv.
"5éve is elmehettem volna. Miért épp most?"
Nálam ez nem egészen így van. Engem a szüleim zárkózottnak neveltek, nem engedték, hogy barátkozzak, vagy ilyesmi. A szerelem/szex téma teljesen tabu volt. Fel se merült bennem soha, hogy ezt egyáltalán megtehetném.
"Na meg ha túl leszel rajta és hazamész, nem hinném hogy nagy tűzijáték lesz a fejedben... "
Én nem várnék tűzijátékot, csak hogy csökkenjen némileg az a kínzó érzés odabent a fejemben. Olyan ez, mintha nem ennél egy hétig, majd kiülnél egy étterem elé, és éreznéd az illatokat. Megőrjít.
"Próbálj megszabadulni a gondolattól ami így sakkban tart"
Próbálok, évek óta. Néha megy is kicsit, de csak átmenetileg. Egy idő után újra és újra előjön. Az idő pedig csak fogy. Pár hónapja kiraboltak és majdnem megöltek. A mai világban mi garantálja, hogy nem történik meg újra? Így legyen vége, hogy még csak azt se tudom, milyen érzés, ha egy másik ember hozzám ér? Még akkor és ott, a félelem és az adrenalin közepette is ez járt a fejemben.
"Nem tudom, nem vagyok orvos. Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs."
Menj el a háziorvoshoz, utaltasd be magad egy szakemberhez, és az megmondja neked. Ha ebben szenvedsz, akkor egész máshogy kell hozzáállnod a problémád megoldásához, szóval nem mindegy, hogy az vagy-e vagy sem.
"Fel se merült bennem soha, hogy ezt egyáltalán megtehetném."
Akkor most mitől tört ki rajtad a pánik? Nem lehet, hogy felmerült az, csak elfojtottad?
"Én nem várnék tűzijátékot, csak hogy csökkenjen némileg az a kínzó érzés odabent a fejemben. Olyan ez, mintha nem ennél egy hétig, majd kiülnél egy étterem elé, és éreznéd az illatokat."
Ez azért rossz hasonlat, mert pénzért akármilyen ételt tudsz venni ha éhes vagy és van pénzed rá, viszont akármilyen női közelséget nem. Durván szólva a qrva csak a nemi vágyadat csillapítaná inkább, az érzelmi igényeid ugyanúgy "éhen maradnának". És szerény véleményem szerint nem magát a dugást irigyled(nem rossz értelemben) az emberektől, mivel nem vagy ott amikor csinálják. Az "illat az étterem előtt", az inkább csak annak az illata, hogy van akinek ez természetes, mint levegőt venni.
"A mai világban mi garantálja, hogy nem történik meg újra?"
Semmi nem garantálta soha a hosszú életet. Viszont ha hirtelen meghalnál, akkor nem tudnál sajnálkozni a meg nem történt dolgokon. No meg egyik embernek sem tapsolnak elismerően a temetésén a magánéletében elért sikerei miatt. Szerintem ne emiatt próbálj átélni dolgokat, hanem mert az adott pillanatban szeretnéd azt. A halálod napjának borzalmas ténye helyett inkább próbálj az adott pillanatra koncentrálni.
(már bocs, hogy kopiztam az idézgetős reakcióidat...:D)
Bocsánat, off-olni fogok:
Én úgy veszem ki a hangvételedből, hogy lemondtál a nőkhöz való közeledés "szokásos"(ez mondjuk vitatható, hogy mi a szokásos) módjáról. Na mármost ha így van, akkor miért kellenek érvek a prostizás ELLEN?
Nincs ellenvetés mert nemi életet mindenkinek élnie kell
Menjél prostihoz ha tényleg nincs más megoldás csak használj óvszert és próbálj meg ne szerelmes lenni a prostituáltba mert nagy hiba
Az első csókot meg tartogasd másnak inkább szerintem, a legjobb megoldás a társkereső oldalak ahol egészen biztos találni fogsz magadnak egy normális nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!