Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok . Van egy...

14 éves vagyok . Van egy barátom és le akkarunk feküdni . Anyu meg nem hiszem hogy örülne ha lefeküdnék vele . Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
A barátom 19 éves és szeretem is . Csak a szüleim azt hiszik hogy valamikoi tündéri aranyos kis lány vagyok pedig nem .
2013. aug. 27. 16:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Írni azt nem tudunk, de dugni már szeretnénk...Fura világ ez...
2013. aug. 27. 21:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem még korai a szex, várjál vele mert akár bajba is kerülhetne a barátod. Ezt ugye tudod?
2013. aug. 27. 23:05
 24/25 anonim ***** válasza:

23-as vagyok. Ez kimaradt!!

http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM

2013. aug. 28. 03:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Már megint az a bizonyos téma, hogy sok-e 5 év?

Ha ő 30 lenne, te meg 25, akkor nem lenne az. De így?

Gondolt végig, hogy mennyire egészséges az, hogy egy olyan emberrel vagy együtt, aki alacsony iskolázottságú és még mellé többnyire tapló is másokkal. (Sajnálom, ha megbántalak, de a KSH-nál dolgozom és bizony az ilyen esetek 87%-a erre a tendenciára épül.)

Nem hinném, hogy ez egy örök szerelem, ha meg az, akkor pettingeljetek tovább és ha valóban szeret, akkor vár még rád 1-2 évet.

Alig végeztél az általánossal, ne cseszd el az életed egy 10 perces örömért...

2013. szept. 12. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!