Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok . Van egy...

14 éves vagyok . Van egy barátom és le akkarunk feküdni . Anyu meg nem hiszem hogy örülne ha lefeküdnék vele . Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
A barátom 19 éves és szeretem is . Csak a szüleim azt hiszik hogy valamikoi tündéri aranyos kis lány vagyok pedig nem .
2013. aug. 27. 16:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak.
2013. aug. 27. 16:57
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgysem fog tudni meggyőzni senki, mert te tudod magadról, hogy nagy lány vagy, tudod a pasidról, hogy ő szeret téged, biztos vagy benne, hogy a szüleid nem tudják min mész át, stb.

Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno. Csak van aki enged a kísértésnek, és van aki ellenáll. Aki enged, az pedig 99% eséllyel valami módon megszívja/megszívta.

2013. aug. 27. 17:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Na szóval mivel 14 évesen könnyen kihasználhat téged egy 19 éves. Nem a világ legnagyobb hülyesége lenne vele lefeküdnöd! Ne hogy már egy 19 éves a tőle 5 évvel fiatalabb hozzá képest kislánnyal feküdjön le az valami rossz pedofil. Én azon csodálkozom hogy szüleid hagyják hogy járj vele.
2013. aug. 27. 17:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Ne siesd el. Korai még.
2013. aug. 27. 17:04
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Ja amúgy képzelem egy 19 éves hogy szerethet egy 14 évest még ha nem is hinnéd el 1000% hogy csak le akar fektetni. NE CSINÁLJ HÜLYÉT MAGADBÓL!!!
2013. aug. 27. 17:06
 16/25 anonim ***** válasza:
25 évesekkel is vállalsz dugást? Én is nagyon szeretnélek.
2013. aug. 27. 17:06
 17/25 anonim válasza:

"Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak."

Értettük hogy neked az a bajod hogy a szüleid azt gondolják hogy még kislány vagy(szerintem teljesen jogosan gondolják így),de te azt hiszed(vagy a pasid azt mondta)hogy te már nagylány vagy és készen állsz arra hogy megb*asszanak.

"Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno."

Ez sem igaz szerintem mindenkire.Én nem hittem azt hogy felnőtt vagyok.Mindennek eljön az ideje.Tudtam azt hogy ahhoz hogy felnőtt(életképes,kiegyensúlyozott életet élő,sikeres stb.)lehessek,ahhoz először gyereknek kell lennem.Ahogy most is tudom,ahhoz hogy felnőtt legyek,gyereknek is lennem kell.

2013. aug. 27. 17:11
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem a barátom erőltete hanem én . Szóval nem pedofil .
2013. aug. 27. 17:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
A haverom akart leszopni, nem én erőltettem. Szóval nem vagyok bvzi.
2013. aug. 27. 17:18
 20/25 anonim ***** válasza:
k***a vagy.rakjál 1 kicsit rendet a fejedbe.szerelemből tegyed.keress hozzád valót.
2013. aug. 27. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!