Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal tegnap le akartun...

A barátommal tegnap le akartunk feküdni, te nem tudta betenni. Mit tegyek hogy ez többet ne forduljon elő?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 15:42
1 2
 1/15 Zakathol ***** válasza:
100%
A legfontosabb lemaradt: Miért nem?
2013. jún. 29. 15:43
 2/15 anonim ***** válasza:
jaja, így semmi értelme a kérdésnek. miért?
2013. jún. 29. 15:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Azért mert túl szűk voltam..
2013. jún. 29. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
akkor nem izgatott fel eléggé :)
2013. jún. 29. 15:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Gondolom nem volt elég kemény. Ebben az esetben részesítsd orális örömökben(ügyesebben).
2013. jún. 29. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Ezzel így nem kell foglalkozni, mert csak stresszt okoz.

Ha legközelebb nem sikerül így, attól még mindig van kezetek, lábatok, nyelvetek, stb.

2013. jún. 29. 15:56
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy tul szuk vagyok es azert nem ment?
2013. jún. 29. 16:08
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

ahol egy 5 kilós gyerek ki tud jönni, ott be tud menni egy pick szalámi is ha kemény)

lehet, hogy fel kéne nőnöd lelkileg, szellemileg és testileg, mielőtt szexelni szeretnél

2013. jún. 29. 16:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Előtte izgasson fel alaposan, ujjazással, tágítson. Ha már két-három ujja gond nélkül bemegy és ő is elég kemény, akkor próbálkozzon (te pedig próbálj úgy helyezkedni, hogy segíts neki, ezt nem tudom elmagyarázni, de érezni lehet). Ha nem lennél elég nedves, legyen kéznél síkosító.

Ha többszöri próbálkozás után (értem ezt 3-4 különböző alkalom) sem jön össze, akkor elmehetsz nőgyógyászhoz, aki majd megállapítja, hogy van-e bármi fizikai ok nálad, ami akadályozhatja. Ha nincs ilyen, kellően fel vagy izgulva és nedves vagy, és nem félsz az aktustól, akkor a barátodnak kell ügyesebbnek lennie.

2013. jún. 29. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
a barátod miként reagálta le?
2013. jún. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!