A barátnőmnek én vettem el a szüzességét 2.5 éve és most időt kért! Miért?
Figyelt kérdés
egészségügyi probléma miatt már nem volt semmi 7 hónapja!!méhnyakrákos sejteket találtak nála de hála istennek nincs komolyabb baj! ö is és én is bevettük a gyógyszert 4 db-ot egyszerre és ö kapja az oltást is!!állítolag az orvos mondta hogy attol lehet óvszerrel csinálni de ő nem akarja!! ez már január óta tart!!2013. aug. 26. 18:42
1/7 anonim válasza:
Lehet fél? Mert én nagyon óvatos lennék. A helyében.
2/7 anonim válasza:
Ezer más dolog miatt is megromolhatott a kapcsolatotok ez meg rátett... Mit tudjuk mi?!
3/7 A kérdező kommentje:
elötte minden rendben volt!!semmi probléma nem volt
2013. aug. 26. 18:58
4/7 anonim válasza:
Szerintem akkor sem foghatod csak erre a dolgot. 7 hónap alatt sok minden változhat, akár ettől függetlenül, az érzelmek terén is. Persze lehet a csaj most k--ra besz--rt, de ezt igazán megbeszélhetnétek! -.-
5/7 A kérdező kommentje:
megbeszéltük és attól fél hogy visszajön az egész!
2013. aug. 26. 19:08
6/7 anonim válasza:
Te nem fosnál, ha valami kórosat találnának a férfiasságodon, rajta, kívül vagy beül?? Most őszintén? Mernéd használni? Elárulom neked, hogy ha nem vigyáz a barátnőd magára, és te is rá, és ha visszajön ez az egész, akkor akár még műtét is lehet belőle, ami azért nem vicces. Nem poénból fél szegény, neked meg ha az a bajod, hogy nem engedi, hogy megdugjad, akkor marhára együtt érző, megértő lélek lehetsz, aki tényleg baromira "szereti" a barátnőjét..
7/7 A kérdező kommentje:
félreérted én se akarom hogy rosszabb legyen!!teljesen megértem a helyzetét!!csak tudod mondogatja ha jön legközelebb egy érzéki szeretkezést szeretne!!és ha oda kerül a sor hogy szeretkezünk akkor azt válaszolja hogy nincs hozzá hangulatom meg olyan macerás!!gondolom az előjáték!!én persze mondtam neki hogy akkor majd ha jónak látod akkor majd lefekszünk egymással!decemberbe kapja meg az utolsó oltást!!és féltem is őt nagyon hogy nehogy visszajöjjön ez az egész!!!
2013. aug. 27. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!