Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért érzem cikinek hogy 21...

Miért érzem cikinek hogy 21 évesen szűz vagyok még?

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 19:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
képzeld nem akarok ismerkedni te nagyon okos -.-
2013. aug. 23. 19:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Én 27 évesen vagyok még szűz, eddig még a legcsekélyebb esélyem sem volt, hogy elveszítsem. A csajok undorodnak tőlem.
2013. aug. 23. 19:44
 13/25 anonim ***** válasza:
Mert buta vagy.
2013. aug. 23. 19:45
 14/25 A kérdező kommentje:
köszi...
2013. aug. 23. 19:46
 15/25 anonim válasza:
Bárcsak én is az lennék még. 17 éves vagyok, de 14 évesen elveszítettem. Túlságosan szerelmes voltam és nem láttam a fától az erdőt. Ahogy megtörtént, a fiú elhagyott. Én meg ottmaradtam ilyen hírekkel a nyakamon. Persze tagadtam. Így őriztem meg kicsit a jóhírem. De bárcsak még az lennék, én is 21 éves koromig. Nem szabadott volna elsietnem. Azóta nem akarok rá visszagondolni sem. Félek az emberektől. Ne aggódj! Egyáltalán nem gáz!
2013. aug. 23. 19:53
 16/25 anonim ***** válasza:

"Miért érzem cikinek hogy 21 évesen szűz vagyok még?"

"képzeld nem akarok ismerkedni te nagyon okos -.-"

Akkor mit akarsz?

Igen, ciki. Most ettől boldogabb vagy?

2013. aug. 23. 19:53
 17/25 anonim válasza:
Én azt tartom gáznak hogy ilyen idősen elveszítettem!
2013. aug. 23. 19:55
 18/25 A kérdező kommentje:
# 15/17 Sajnálom!! Elég sok ismerősöm bele esett abba a hibába amibe TE is... Bárkinek mondom hogy szűz vagyok, mindenki azt mondja hogy ez nagy ékesség egy nőnek, főleg ennyi idősen! Csak az osztályból rajtam kivül kb 2 lány volt szűz ...
2013. aug. 23. 20:00
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Azért érzed cikinek, mert a mai felgyorsult világunkban a fiatalok játsszák a felnőttet, és ezért vannak dolgok, amik áttolódtak korosztályokat. Pl.: mikor 13 évesek dohányoznak, és szexuális életet élnek. Te nem ez a generáció vagy, és ezért érzed cikinek. Egy tanácsot had adjak, NE dobd el, mert kiröhögnek érte, vagy mert egy közösségben cikinek számít. Megbánnád, tudom, higgy nekem. Tekintsd egy ajándéknak, amit majd az a pasi kap meg, aki megérdemli :)

Egyébként nem bírom felfogni hogy hogy lehet ciki közösségekben az ha valaki szűz, nem dohányzik, drogozik, vagy az ég tudja mit nem tett még meg...

18/f

2013. aug. 23. 20:01
 20/25 anonim válasza:
Akkor ne tartsd gáznak! Egyáltalán nem az! Én például tisztellek ezért. Lehet furcsán hangzik, de igaz :) Gondolj bele, hogy hány ilyen helyzetű lány lenne a helyedben. Vannak olyan társaságok persze ahol gáznak számít. Szerintem ők azok hogy ezt cikinek gondolják. Ne aggódj! Légy büszke erre!
2013. aug. 23. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!