Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves kortól ajánlott...

Hány éves kortól ajánlott elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés

Egy par osztalytarsam mar lefekudt es en nem tudom h mit tegyek....orulten szerelmes vagyok egy sracba es o is nagyon szeret engem...mind a ketten meg szuzek vagyunk es mar volt szo arrol h lefekudjunk...o azt mondta h csak akkor megy bele a dologba ha en is akarom es ha keszen allok szoval nem erolteti...Mit tegyek?? O 17/F en meg 16/L

Elegge keszen allok csak attol felek h ez meg tul korai...

Segitsetek!!! Tul kori lenne??

2009. okt. 30. 07:34
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
szerintem nem korai. Ha készen álsz akkor mindent bele
2009. okt. 31. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, akkor azt jelenti, hogy inkább várjatok még. Nem pont éveket, de valamennyit. Addig fedezzétek fel egymás testét, legyen petting, kölcsönös kézzel, később szájjal kielégítés, hónapokig elszórakozhattok ezzel, és akkor biztos jó lesz az első alkalom, nem fogtok parázni, hanem csak megtörténik :) Az óvszer nem olyan vészes, hozzáállás kérdése is. Ha fel vagy izgulva, akkor szerintem már mindegy, én hatalmasakat élveztem óvszerrel.
2009. nov. 2. 02:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem már elkéstél!!!Már ciki ha valaki 14 évesen még szűz.
2009. nov. 12. 18:42
 14/16 anonim válasza:
A mostani fiatalok mind korán vesztik el...Szerintem ha mindketten akarjátok hajrá :)
2009. nov. 12. 18:54
 15/16 anonim válasza:

Amúgy meg, egyáltalán nem ciki,ha valaki 14 évesen szűz :O

Sőt....

2009. nov. 12. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Az hogy ciki nem számít, másoknak hazudhatsz is :D

Egyébként ha felmerül benned a kérdés akkor kicsit még várj, de 20 éves korodig hülyeség... méghogy a normális pasi melletted maradna... 4és fél évig várni egy lányra... ilyet csak valami hősszerelmes csinálna meg vagy aki sitten van :D Várj még pár hónapot és feküdjetek le, addig meg marad a petting.

2009. nov. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!