Hány évesen "kell" a szüzességet elveszteni?
Szerintem nincs korhoz kötve, ahogy érzi az ember, hogy készen áll rá és elég érett hozzá.
21/F
Ilyen nincs, hogy mikor kell. Ez nagyon egyénfüggő: mikor érsz meg rá szellemileg/érzelmileg, mikor van egy olyan párkapcsolatod, amibe már ez is belefér, stb.
Hogy melyik az a kor, amitől felfelé már kellemetlen lehet, ha még szűz vagy, arra csak tippelni tudok - mondjuk úgy 25 felett lehet szerintem. Bár elképzelhetőnek tartom, hogy valaki addig ne találjon olyan párt magának, akivel megtenné.
És ugye vannak azok az emberek, akik elvből szüzek maradnak életük végéig.
"ezt nem KELL! Akkor veszted el amikor neked jó, nem pedig az alapján hogy manapság mi a menő. A lányok olyan 16 körül szokták átlagban, a fiúk korábban. És szerintem ez a gáz, hogy valaki már 15 évesen csinálja, nem pedig az hogy vár vele. Ennyi idősen ne a szexről szóljon már az élet könyörgöm. Ha találkoznék egy 20 körüli fiúval aki még szűz, hát biztos nem az lenne az első gondolatom hogy ez mennyire égő. Szerintem tartogasd későbbre. 16/L
"
TÉVEDÉS
a lányok előbb vesztik el a szüzességüket átlag 1-2 évvel,mivel az elég ritka hogy egy mondjuk 15 éves fiú egy idősebb lánnyal jár és elveszti vele,viszont az igen gyakori(itt a gyk-n is) hogy 15 éves lányok arról kérdeznek h gáz e hogy lefeküdtek 17-20 éves pasijukkal...
Egy fiúnak 20 éves kor felett már kicsit kínos szűznek lenni, míg a lányoknál nem. Kivéve, ha az illető nem valami szentfazék, mart ugye elvileg házasságig szüzek maradnak.
Én korainak tartom, ha valaki 14-15 évesen szexel, akár fiú akár lány. Szerintem a 17 éves kor lenne az ideális, és nem azért mert pl én is akkor veszítettem el, hanem mert addigra már érettebbek a tinik és talán fel is fogják ennek az egésznek a rizikóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!