A barátnőm mért csak az anyja jelenlétében hajlandó elveszteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
akárhányszor próbáltunk lefeküdni a bnőmmel kikötötte h csak akkor ha az anyja is látja és figyeli végig h nincs e vmi baj :S most őszintén mi baj lehetne??2011. júl. 27. 12:36
1/37 anonim válasza:
:D Ilyenről még nem is hallottam:D:D
3/37 anonim válasza:
Ez meredek. Szerintem ebből egyszer majd engednie kell, ha nem akar 40 évesen is szűz lenni. Normális pasi nem fogja a szüzességét az anyja előtt elvenni az is biztos.
4/37 anonim válasza:
Menny bele a játékba! Komolyan mondom és ha tényleg így gondolja nincs mit tenni... ez van ne legyél szégyenlős!
5/37 anonim válasza:
úristen.. :|
még én is szűz vagyok, de még akkor se tudnék nyugodtan lefeküdni a barátommal ha valaki vagy a házban. ideges lennék nem-e nyitnak ránk :D inkább 2esben.
6/37 anonim válasza:
Szerintem az "első éjszaka jogát" inkább engedd át valami perverznek, aki arra izgul, hogy a lány anyja ott figyel. :D
7/37 anonim válasza:
Esetleg előbb csináld az anyjával, hátha elpilled a mama, és nem lesz olyan éber...
8/37 anonim válasza:
úúristen ez mekkora már :D basszd meg a lányát, szopasd az anyját :D
9/37 anonim válasza:
Ha ez nem fake, akkor tipli ebből a családból de sürgősen, még a végén a papa fog téged bepróbálni kezdésnek...
10/37 anonim válasza:
Csak ugy menj bele, ha ott lehet a te apad is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!