A barátnőm mért csak az anyja jelenlétében hajlandó elveszteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
akárhányszor próbáltunk lefeküdni a bnőmmel kikötötte h csak akkor ha az anyja is látja és figyeli végig h nincs e vmi baj :S most őszintén mi baj lehetne??2011. júl. 27. 12:36
31/37 anonim válasza:
Ilyt még nem hallottam, de jót röhögtem rajta. :D Aztán elképzeltem magamat ahogy a bnőmmel arra kézülődünk és anyuka ott áll az ágy mellett, hát még a kedvem is elmenne. :D Szerintem a csaj még nem is akar veled, csak ez a kifogás, h késleltesse a dolgot. De én biztos nem engedném meg neki, kivéve ha nem szexi-anyu-ról lenne szó. "Stifler mamája" :D
32/37 anonim válasza:
Szerintem keress mást, mert a barátnőd szüzen fog meghalni.
33/37 anonim válasza:
Régen volt ez szokás, meg a véres lepedő mutogatása, nem beteg, csak nagyon beteg.
34/37 anonim válasza:
Úristeen ez már gáz. Szerintem biztos valami gond van a csajjal. Mér kéne az anyjának végignézni. Ezt beszéljétek meg
36/37 anonim válasza:
# 35/35 Időpont tegnap 20:20
Na, arra én is kíváncsi lennék :))
37/37 anonim válasza:
Szerintem menj bele ha csak késleltetni akarja a dolgot akkor meg kitalál valami mást...
Ha meg nem kapsz egy gruppent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!