A barátnőm mért csak az anyja jelenlétében hajlandó elveszteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
akárhányszor próbáltunk lefeküdni a bnőmmel kikötötte h csak akkor ha az anyja is látja és figyeli végig h nincs e vmi baj :S most őszintén mi baj lehetne??2011. júl. 27. 12:36
11/37 anonim válasza:
Ez brutál.És az anyja meg közben adja majd a tippeket,h meddig ujjazd előtte meg hogyan? Ő lesz a koordinátor:D Elég fura 1 csaj lehet
13/37 anonim válasza:
Dehogy koordinátor... Ő felügyelő és ellenőr lesz, hogy minden úgy történjen ahogy kell.:D
14/37 anonim válasza:
Jesszus, ilyenről, még nem is hallottam.:D Ez a csaj beteg.
Amúgy pedig tipli.:D
15/37 anonim válasza:
Én ilyenről hallottam, hogy valahol ez volt a hagyomány.
Az első együtt létnél jelen kellett lennie a szülőknek. És azokat akkor büszkeség töltette el.
Elég beteg egy szokás...
16/37 anonim válasza:
A legtöbb európai uralkodóháznál ez volt a hagyomány a felvilágosodás koráig. Egyfelől a lány részéről a szüzesség ellenőrzése volt a célja, a férfi részéről pedig azt kellett megállapítani, hogy "elhálja" a házasságát - azaz képesnek mutatkozik gyermeknemzésre (vagy legalább az aktusra).
18/37 anonim válasza:
Köss komprommiszumot, vegyétek fel videóra, így meglesz a mama perverziója is :)
19/37 anonim válasza:
Lehet be akar szállni a mama is?:)
20/37 anonim válasza:
fúúúj de beteg a barátnőd, már ne haragudj:OOOO az első szex 2 ember dolga, nehogy engedd már, hogy bárki végignézze!!!!!!!!! :D én tuti nem engedném, és neked sem javaslom, hogy hagyd bekövetkezni ezt a baromságot... mi a f*sz baj lehetne? ok, lehet vérezni fog, és?:D oda megy majd a mama kistállal?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!