Most lehet azzal jönni, hogy fiatal vagyok még ill. egy olyan személlyel akit szeretek lenne a legjobb. De nincs barátnôm, akárhogy próbálkozok, minden közbejön(tényleg, szinte már röhejes hogy mik), nincs akit szeressek. De nem akarok magamban örlôdni tovább... Szóval, valami tipp? Kva kizárva...
Más szavakkal, de ugyan azt mondod, amit én írtam. Attól, hogy átesnél rajta, még nem leszel előrébb semmivel. Ennek semmi köze nincs a boldogsághoz, csupán a társadalmi megítéléshez. A helyedben inkább az életemnek keresnék egy bizonyos irány, valami célt, ami nem az a pillanatnyi boldogság, hogy valahonnan összeszedsz egy csajt és talán még meg is tudod fektetni. 18 évesen annyi minden van amivel tudnál foglalkozni e helyett.
Persze ez csak az én véleményem, ha akarod megfogadod, ha nem hát nem. (#6)
2013. aug. 18. 03:32
12/19 anonim válasza:
A szüzesség elvesztése önmagában- ha nem kapcsolódik hozzá érzelmi töltet- nem egy nagy cucc.
2013. aug. 18. 09:58
13/19 anonim válasza:
Igaza van az előttem írónak. Nem valószínű, hogy egy dugástól majd egyenesbe jössz és egyből lesz barátnő meg minden. Sőt, megvan a veszély, hogy rosszul sül el a dolog.
Szóval csak óvatosan.
2013. aug. 18. 13:15
14/19 anonim válasza:
De lehet ha elveszítené akkor nem agyalna többet rajta, hanem megnyugodna és nem gondolna rá többet. Ettől még nem lesz tapasztalt, viszont megtudta milyen érzés a szex, és utána lehiggad :) Nem kell túlbonyolítani!
2013. aug. 18. 13:22
15/19 anonim válasza:
Menj el bulizni és ismerkedj lányokkal ez a leg ésszerűbb megoldás és talán kapcsolat is lenne belőle.
2013. aug. 18. 21:44
16/19 anonim válasza:
Igen, nyilván úgy megy neki az ismerkedés mint a huzat, csak nem jutott eszébe eddig, hogy elmenjen szórakozni...-.-
2013. aug. 19. 12:58
17/19 anonim válasza:
Hát vannak itt elég hülyeségek a kommentek között is én 17 vagyok és nem rég veszítettem el és én nem vagyok ennyire barátnős típus de ha volt egy olyan lány akivel szívesen össze is jöttem volna és akár ő is velem nagyon frusztráló volt hogy még az vagyok és akár az első alkalomnál gyorsan elmentem volna vagy valami megtudlak érteni hát nem tudom hol laksz ha pesti vagy akkor regisztrálj valami társkeresőre szórakozni is lehet menni ahogy írták de mondjuk én nem vagyok olyan típus annyira hogy odamenjek disco-ba egy csajhoz és úgy de persze lehet ez másoknak bejön/bejött
2013. aug. 19. 19:18
18/19 Szergej55 válasza:
Hát úgy, hogy nem erőlteted vaze, hanem kivársz egy kicsit.
2013. aug. 21. 13:40
19/19 anonim válasza:
Nem kell összeszedni az első kur.át akit meglátsz. Nem leszel attól se több se kevesebb, hogy szűz vagy vagy sem. A lányok nem feltétlenül azokra a srácokra buknak akik minden nap más lányt visznek szobára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!