Most lehet azzal jönni, hogy fiatal vagyok még ill. egy olyan személlyel akit szeretek lenne a legjobb. De nincs barátnôm, akárhogy próbálkozok, minden közbejön(tényleg, szinte már röhejes hogy mik), nincs akit szeressek. De nem akarok magamban örlôdni tovább... Szóval, valami tipp? Kva kizárva...
Szórakozóhelyen szedj fel egy olyan lányt aki nem bánja ha másnap nem hívod.
2013. aug. 18. 01:52
2/19 anonim válasza:
Itt vagyok én
70/ asszony
3/19 Sir Sarcasm válasza:
mi bajod van a k_rva nénikkel?
4/19 anonim válasza:
deákra ki elsőrészeg csaj felszed.... mondjuk jól alul lehet az erkölcsöd
2013. aug. 18. 01:53
5/19 anonim válasza:
menj el bulizni , kavarj és menj szobára az aktuális lánnyal , komolyan mondom nem viccelek . a fiúknál 60%-ban ez működik , érezd jól magad végre egy kicsit , fiú vagy, nem kell várnod az igazira aki majd feleségül vesz .. nyugi :)) ilyen egyszerű de ha igényes vagy az sokat dob rajtad a lányok szemében :) ( nem azt mondtam hogy nem vagy az csak megjegyeztem :) )
2013. aug. 18. 01:55
6/19 anonim válasza:
Csak tudnám már meg végre, hogy mivel lesznek előrébb azok az emberek, akik valami égi megváltásként tekintenek a szüzesség elvesztésére.
2013. aug. 18. 01:58
7/19 anonim válasza:
Akkor is vagy prosti vagy pedig egy szórakozóhelyen egy könnyűvérű csaj... :S
2013. aug. 18. 01:59
8/19 anonim válasza:
Akkor kérlek kedves kérdező meséld el, hogy mik jönnek közbe amelyek lehetetlenné teszik számodra a barátnő szerzést? Mert tényleg nem hiszem el, hogy ilyen korban ne tudnál egy nálad fiatalabb lánnyal összejönni, akik bukik az idősebbekre... 19/F
2013. aug. 18. 02:26
9/19 anonim válasza:
ne legyél válogatós,és túl leszel rajta.
2013. aug. 18. 02:30
10/19 A kérdező kommentje:
6: nem megváltásként tekintek rá. csak tudod 'nem kaptam egy lányt sem az égtől' akit tudnék szeretni és ő is viszont. ez minden amit akarok, de valamiért nem kaphatom meg. és akkor legalább egy jó dolog történjen az életemben. kb így vagyok vele...
8:egyik lányról kiderült hogy terhes pl. egyik másik lány biztos akart lenni abban hogy megfelelő fiút választott és én voltam a 'tesztalanya'. egy másik lány elköltözött. valamelyik az exén nem tette túl magát. ilyesmik..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!