Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális, hogy ennyire fájt?

Normális, hogy ennyire fájt?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt feküdtem le a barátommal. Nagyon kívántam őt, már egy ideje kérleltem, hogy tegyük meg csak neki elég nagy a szerszáma, és mivel még nem volt szűz lánnyal félt, hogy fájdalmat fog okozni. Hát ez így is volt. Nedves voltam, előtt volt rendesen előjáték is, mindennel, orállal is. Ellazultam. Mégis annyira fájt, hogy nem bírtam csak kb. 10 percig. Aztán kis idő elteltével újra próbáltuk, és talán még jobban fájt. Gyengéd volt, figyelt rám. Mikor fog elmúlni a fájdalom?
2013. aug. 7. 11:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
hát ez nem normális 17 éves úgy hogy nedves vagy meg még elvileg oda is figyeltek rád akkor is annyira fáj hogy majdnem elsírtad magad, 14 éves lányoknak se szokott fájni ha oda figyelnek rájuk :D
2013. aug. 7. 13:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát hallod... nemtudom te hol élsz, de pl. tampont sem használtam soha, mert nem volt rá szükségem, annyira nem véreztem. Nem hinném, hogy az egész világon, 7 milliárd ember közül egyedül nekem fájt ennyire. Azóta itt olvasgattam, és még privátokat is kaptam, miszerint normális, majd elmúlik. Tutira nem voltál még olyan szűk csajjal, mint én.
2013. aug. 7. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:
3%
ez jó nagy marhaság 17 évesen már gyereket is szülhetnél annak is ki kéne rajtad férnie :D hacsak nem egy ló a barátod és azért fájt annyira hogy megdugott :D
2013. aug. 7. 13:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Hülye vagy? Szűz vagyok, hogy a retekbe kellene szülnöm gyereket? Te csak úgy egy szűz lányt jól megraknál? Vágod, vérezni is szokott, mert átszakad, te mekkora tudatlan vagy :D Olvass már egy kicsit utána, én is meg tudtam tenni...
2013. aug. 7. 13:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Az meg a másik te értetlen, hogy a szülés is fájdalmas, gátrepedés is előfordulhat, mert SZŰK! Szerinted miért üvöltöznek közben a nők? Uramatyám. Kiférni kifér, de fáj.
2013. aug. 7. 13:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg! Tudom, könnyű ezt mondani, de anno nekem is borzalmasan fájdalmas volt, pedig a barátomnak átlagos a mérete, ő is nagyon gyengéd volt, de hiába, majd megőrültem, elment az egésztől a kedvem, szomorú voltam. El kellett telnie pár alkalomnak, mire rájöttem, hogy lehet allergiás vagyok a gumira. Addig fájt, aztán kipróbáltuk a Lifestyles Skin-t és onnantól kezdve semmi baj nem volt. :)

Van, akinek alig fáj, és vannak olyan lányok, mint mi ketten, akiknek meg nagyon is rossz.

2013. aug. 7. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Na jó.... saját tapasztalatot írok, nem mondom hogy mindenkinél így van, de én a "szűk fajtába" tartozom. Gondolom a kérdező is. Amikor szűz voltam, nem használtam tampont, nem ujjaztam magam. Mikor az ujjamat be akartam dugni, fájt. A szex első alkalommal fájt, ujjazásnál 2 ujj már fájt néha, először egy is. Aztán ezek elmúltak, igen is egy szintig tágul a nő! Nem vagyok már olyan szűk mint akkor. Lehet már hüvelytornát sem árt végeznem, hogy ne "táguljak tovább".
2013. aug. 7. 14:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Normális. Nekem is nagyon fájt - feljajdultam, és ha a párom nem szorítja le a vállam, akkor elmenekülök. Hát ez van. Még a sokadik szex is fájt, sőt, az első tágítás (több pózben csináljuk) mindig, de utána isteni! :)

Szoknod kell.

2013. aug. 7. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!