Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális, hogy ennyire fájt?

Normális, hogy ennyire fájt?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt feküdtem le a barátommal. Nagyon kívántam őt, már egy ideje kérleltem, hogy tegyük meg csak neki elég nagy a szerszáma, és mivel még nem volt szűz lánnyal félt, hogy fájdalmat fog okozni. Hát ez így is volt. Nedves voltam, előtt volt rendesen előjáték is, mindennel, orállal is. Ellazultam. Mégis annyira fájt, hogy nem bírtam csak kb. 10 percig. Aztán kis idő elteltével újra próbáltuk, és talán még jobban fájt. Gyengéd volt, figyelt rám. Mikor fog elmúlni a fájdalom?
2013. aug. 7. 11:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Még egy pár alkalomig biztos fog fájni. Ne aggódj egy idő után elmúlik. :)
2013. aug. 7. 11:51
 2/18 anonim ***** válasza:
még egy két alkalom és utána minden simán megy. Mond neki hogyha tényleg nagyon fájt akkor ne tolja be tövig.
2013. aug. 7. 11:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen, normális, ki kell bírni, és legyen még több előjáték. Akkor fog elmúlni, ha átszakadt a szűzhártyád és rendesen kitágulsz szex alatt.
2013. aug. 7. 11:52
 4/18 anonim ***** válasza:
Kb 4-5 alkalom és elmúlik, de ne feszengj közben mert akkor összeszoritod a hüvelyed,és mégjobban fáj.. valószínű azért fájt jobban másodszorra..
2013. aug. 7. 11:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Soha :D Keress egy kisebb farkút...
2013. aug. 7. 11:54
 6/18 anonim ***** válasza:
Van, akinek hónapokig fáj.
2013. aug. 7. 11:58
 7/18 gömbicica ***** válasza:
esetleg más pozitura? hátha!
2013. aug. 7. 12:03
 8/18 A kérdező kommentje:
Misszionárius volt. Aztán megpróbáltuk úgy, hogy én voltam fölül, mert gondolta, hogy úgy jobban tudom esetleg szabályozni, ha érzem ,hogy fáj, de úgy majdnem sírvafakadtam...
2013. aug. 7. 12:07
 9/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. aug. 7. 13:10
 10/18 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2013. aug. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!