Miért fájt a szex ilyen sokáig?
Akivel elvesztettem avval minden alkalom fájt, mondjuk Ő durva is volt sajnos. Második társammal (élettársam is volt) is fájt (vele nem mindig, de legtöbbször) pedig Ő nem volt durva, figyelmes volt stb. Mostanival többet szeretkezem átlagba, mint amit az exeimmel voltam és vele is fájt az első 10 alkalom kb, de elmúlt, már csak néha fáj, ha pl még picit vérzem vagy hajnalban kíván meg és még éppen ébredezem. Miért fájt ilyen sokáig?
24/N
1. Nem voltál elég nedves
2. Túl szűk a puncid :) ez nem baj :)
3. Vastag volt a párod pénisze :j
A vérzés mindenképp aggodalomra ad okot. Irány az orvos!
Érdemes lenne egy kenetvizsgálatot csináltatni – persze az alap vizsgálat mellé. Nem csak olyat, hogy két méterről rád néz az orvos és azt mondja, ok, nincs itt gond. Hanem rendes tenyésztést, laborban. Ha minden negatív, akkor jöhet szóba a lelki tényező.
PL: Az első, igencsak negatív élmény miatt (íz írtad durva volt), tudat alatt még mindig félsz a fájdalomtól. Ezért nem tudsz teljesen ellazulni, túlságosan is szűk a hüvely, ezért fáj. Ez a görcsös összehúzódás tudatosan nem befolyásolható, nem tudsz csak úgy magadtól lazítani. Hivatalosan vaginizmusnak hívják. (Nem, nem csak szűz nőknek lehet ilyen, akár családanyáknál is előfordulhat. Sokféle fajtája van.)
Pszichológus, intim torna segíthet. És az őszinteség. Beszéld meg a pároddal az érzéseidet, sokszor mát ez is javít a helyzeten. De legelőször is alaposan vizsgáltasd ki magad.
27/N
Akkor is menj el dokihoz. Pl. egy bakteriális fertőzésnek nincsenek drasztikus tünetei – jobban mondva nem mindig – sokáig együtt élhetsz vele anélkül, hogy komolyabb dolgokat produkálnál, de ettől még fájhat miatta a szex. Először mindig a betegséget kell kizárni 100%ra, és csak utána érdemes másfelé kutakodni.
(12:58)
Beszéld meg a pároddal az érzéseidet, sokszor mát ez is javít a helyzeten. ---> Igen Ővele mindent meg tudok beszélni, Őt nagyon szeretem is ezért. Meg mindig kérdezi hol jó, beszélgetünk szeretkezés közben stb. Az előző az nem kérdezett, nem tudtam vele beszélni, bántotta, hogy Ő nekem csak a második (szexuális téren), mert neki én voltam az első. De a mostani az szuper, lelkiekben meg minden. Akkor lehet az első kettővel ennyire mellényúltam?
ha pl még picit vérzem vagy hajnalban kíván meg és még éppen ébredezem. Miért fájt ilyen sokáig? --- Itt a menstruációra gondoltam, hogy 4-5. nap picit még vérzem, de akkor sem mindig fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!