Pár napja veszítettem el a szüzességem, csak betette és kivette szinte egyből, gondolom látta az arcomon hogy mennyire fájt.Eléggé fájt de egyáltalán nem véreztem szerencsére.Sokáig fájt a szex?Hogyan próbáljak meg lazítani?
Hát nekem a 4. alkalom még fájt..de aztán már nem. Sajnos ezen túl kell lenni és eléggé egyénfüggő. Gondolj másra ne arra ogy mennyire fáj és túl leszel rajta
2010. aug. 22. 22:12
2/15 anonim válasza:
Nekem az első 5-6 alkalom fájt, de egyre kevésbé.
Lazíts, ne szorítsd a hüvelyed, és ne akard görcsösen élvezni. Meglátod egyre jobb lesz. Ja, és hosszú előjáték...
2010. aug. 22. 22:13
3/15 anonim válasza:
nekem már a 2. nagyon jó volt...:P pedig fiatalabb vagyok, mint te:D
2010. aug. 22. 22:14
4/15 anonim válasza:
nekem kb 2-3 alkalomig fájt.
2010. aug. 22. 22:16
5/15 anonim válasza:
na pedig ennek sincs sok köze a korhoz..
2010. aug. 22. 22:18
6/15 anonim válasza:
Én 7 hónapja vesztettem el, és nekem néha még mindig fáj...
2010. aug. 22. 22:23
7/15 Đitti válasza:
Nekem szüzesség elvesztése nagyon kicsit fájt, szóval, ha azt vesszük, a 2.alkalom során már teljes mértékben élveztem.
Sok-sok előjátékkal könnyebben fog menni a dolog, ne görcsölj,csak élvezd és hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek!:)
2010. aug. 23. 09:25
8/15 anonim válasza:
a mai napig...voltam doiknál is, , 17 évesen elveszítettem, és msot vagyok 22... de ez nem az a szűzháértyás fájdalom,. hanem valami más...gondoljatok arra amikor szárazak vagytok,és szűkek, viszotn bevagytok izgulva, és egyszer csak belecsúszok, nah az kicsit fáj-de nagyon jó, én végig ezt érzem szex alatt:) (nem nedvesedek)
2010. aug. 23. 11:47
9/15 anonim válasza:
nekem is a negyedik-ötödik alkalomig fájt, de csak az elején, aztán már nagyon jó volt:) sőt, még mindig jó, bár ez egyértelmű. de ne aggódj, vigyáz rád a barátod, velem is nagyon gyengéd (mármint a saját barátom!:D) türelmes, és stb:)
és pl amikor azt éreztem közben, hogy egy kicsit fáj, akkor szóltam, hogy álljon meg és akkor "lazítottam" kifújtam a levegőt, ellazultam odalenn, és folytattuk. sok türelem kell és szerelem:)
2010. aug. 23. 14:24
10/15 anonim válasza:
Ha fáj akkor nem kell csinálni. Minek az hülye szex?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!