Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fájt a szex ilyen sokáig?

Miért fájt a szex ilyen sokáig?

Figyelt kérdés

Akivel elvesztettem avval minden alkalom fájt, mondjuk Ő durva is volt sajnos. Második társammal (élettársam is volt) is fájt (vele nem mindig, de legtöbbször) pedig Ő nem volt durva, figyelmes volt stb. Mostanival többet szeretkezem átlagba, mint amit az exeimmel voltam és vele is fájt az első 10 alkalom kb, de elmúlt, már csak néha fáj, ha pl még picit vérzem vagy hajnalban kíván meg és még éppen ébredezem. Miért fájt ilyen sokáig?

24/N

2013. júl. 19. 12:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A "picit még vérzem", azt úgy érted, hogy a menzesz végén?

Egyébként valószínű szűk vagy (ennek alapjáraton örülni kell), de ha menet közben sem tágulsz ki egy picit sem, akkor itt más lesz a baj.

Nem lehet, hogy annyira érzékeny a puncid, hogy az ingerek lesznek tűl erősek és ezért érzel fájdalmat?

Orvossal mindenképpen konzultálnék, de talán próbáljatok meg valamilyen síkosítót ami picit esetleg tompít is. Persze ezzel mellé is lőhetek a tanáccsal, de hátha.

Viszont én mindenképpen kipróbálnék extrénak valami síkosítót, lehet csak nem nedvesedsz eléggé.

2013. júl. 19. 14:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Nedvesedéssel nincs baj. Meg így a Ővele nem fáj már. Vele is csak az elején. Mondjuk Ő nagyon figyelmes, abszolút nem csak az ágyban, hanem úgy mindenhol. Mindig kérdezi, hogy hol jó, hol simogasson, milyen volt. stb.
2013. júl. 22. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!