Hol találok neten olyan prostit aki elvenné a szüzességem? 21/F
Rosszlányokon találsz. Ott fel is van tüntetve, hogy ki válal szüzesség elvételt.
Menj csak fél órára, hidd el el elég lessz, meg az ólcsóbb is.
talán kimaradta a honlapokból:
- videkilany.hu
- plazacica.hu
A szüzességet tényleg ne emlegesd, ha csak külön nem hirdeti a csaj. Nézd végig az összes lehetőséget, és figyelj arra, ahol oda van írva, hogy "fénykép" vagy "fotó" garancia, tehát tényleg ő van a képen nem egy újságkivágás.
Még ennél is fontosabb, hogy ahol lehet, olvasd el a "felhasználói" kommenteket, beszámolókat, mert ők általában utólag értékelik a csajt (más kérdés, hogy minden csajnak vannak fizetett saját dicsérői is, ez is az üzlet része.)
Kicsit késve írok, de ha még aktuális számodra a téma, akkor szerintem már a telefonban mondd el neki, hogy mi a helyzet. Az, hogy ez feláras mutatvány vagy sem, az teljesen lány függő, ez rögtön ki is derül a telefonban. Tőlem nem kért a hölgy semmit pluszt ezért. És igen, egyet értek egy korábbi válaszolóval, valóban elsőre elég lesz fél óra tapasztalatból mondom. :)
Tudom, hogy könnyű ezt mondani (írni), de ne izgulj azon, hogy túl korán sülsz el vagy esetleg hogy a nagy félelem miatt el sem sülsz (ilyen is van), én például akkor értem a csúcsra, amikor eljött az ideje. Véleményem szerint nekem tökéletes első alkalmam volt, de ez nagyban a hölgy kedvességén, figyelmességén és türelmén múlott, nem pedig rajtam (ezért érdemes neki elmondani, hogy szűz vagy és akkor tudja, hogy hogyan viselkedjen veled). A betegségeken pedig ne izgulj, mert a lakásos szolgáltatók többsége nagyon oda figyel az ilyen dolgokra, persze garancia itt sincs, de szerintem könnyebb elkapni valamit egy diszkóban felszedett lánytól, mint a lakásos szolgáltatók többségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!