Hol találok Zalaegerszegen örömlányt aki segítene a szüzességem elvételében?
Figyelt kérdés
Zalaegerszegen vagy annak 5 km-es vonzáskörzetében keresek örömlányt aki segítene a szüzességem elvételében. Igényes lányra gondolok, aki lakásán fogad és van egészségügyi papírja.
20/F
2011. dec. 5. 17:15
1/21 anonim válasza:
Nemhogymár, egy prostival veszítsd el!
2/21 A kérdező kommentje:
Én sem így akarom, de túl sok volt a csalódás. Ezt hozta a sors.
2011. dec. 5. 17:22
3/21 anonim válasza:
Az gáz lenne,de ha nem megy máshogy akkor...
5/21 anonim válasza:
lúzeer...azt hiszem nálam ezzel egy fiú elvágná magát
6/21 anonim válasza:
Persze azzal nem vágná el magát, ha kiderülne, hogy kb. 20an utasították el, mi? Hiszen annak is megvan az oka, hogy miért nem jött össze egyik lánnyal sem. Arról nem is beszélve, hogy gondot okozna a tapasztalatlansága.
Most 23 évesen én is azt tervezem, hogy gyűjtök egy kis pénzt, és befizetem magam valakinek, aki felturbózná az önbizalmamat, és a férfiasságomba vetett hitemet.
7/21 anonim válasza:
Nem értem miért kell neki írni, hogy lúzer, szánalmas stb. Szerintem ő maga is tudja, de hát neki is ki kell elégülni valahogy. Én tudom milyen érzés, ha képtelen vagy nőt szerezni, és hidjétek el, nem jó.
8/21 A kérdező kommentje:
Kösz az együttérzést 14:47!
2011. dec. 6. 16:25
9/21 anonim válasza:
És most őszintén mi bajod lesz ha szűz maradsz még 1-2 évig?? Van benned egy daganat ami csak b@szás hatására hagyja abba a növekedést, vagy mi?? Nem értem mért veszed olyan cikinek a szüzességet, hogy emiatt rágod magad rajta? Én speciel rohadtul de leszarom, hogy mikor vesztem el a szüzességem, mert nem ez a legfőbb gondom, sőt ezt egyátalán nem tekintem gondnak, az meg még fel se merült bennem, hogy prostihoz menjek, pedig csak 2 évvel vagyok fiatalabb nálad, de mégis sokkal jobba tudom élvezni az életet.
10/21 anonim válasza:
Zalaegerszeg,Göcseji út, Deák Ferenc SZKI 11.a ban vannak:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!